Sommermeny

Våre kokker har komponert en sommermeny med sesongens beste råvarer.

I restauranten serveres à la carte mandag-lørdag kl 17:00-22:00. Søndager serverer vi middagsbuffet 18:00-22:00.

Vi serverer småretter i Strandbaren mandag til torsdag fra kl 11:00 til 22:30, og fredag-lørdag fra kl 11:00 til 23:00. På søndager serveres dagens suppe med brød, smørbrød og kaker fra kl 12:00 til 18:00.

HISTORISK MENY

Posjert egg og grønn asparges
Serveres med hollandaisesaus og tørket spekeskinke

Indrefilet av storfe fra Jæren
Krydderstekt jærpotet, friske sommergrønnsaker
fra Undem og rødvinsjy

Glasert vaniljemousse
Med jordbær og pistasj

610

FORRETTER

Tomat og mozzarella (vegetar) 155
Salat av tomat med mozzarellakuler

Erte panna cotta 155
Serveres med marinert reker og urter
fra Kryddergården

Sola Strand Hotels fiskesuppe 175
Med reker, blåskjell, fisk, grønnsaker

HOVEDRETTER

Skinnstekt filet av fjellørret fra Sirdal 295
Serveres med dillpoteter, sitronsaus og
friske sommergrønnsaker fra Undem

Rosastekt andebryst fra Drangedal 315
Serveres med appelsin- og honningstekt potet,
appelsinsjy og friske sommergrønnsaker fra Undem

Ovnsbakt søtpotet (vegetar) 240
Med varm couscoussalat, granateplekjerner
og chevrekrem fra Haukeli

DESSERTER

Nemesis brownie 125
Serveres med bringebærsorbet,
bringebærgelé, gresskarkjernecrumble

Kokos- og kulturmelkssorbet 125
Serveres med friske sommerbær

Lokale oster 135
Med kjeks og kompott
Vennligst spør din servitør hvilke oster som er tilgjengelig.

SMÅRETTER

Sola Strand Hotels fiskesuppe 175
Dagens fangst, reker, blåskjell
og grønnsaker julienne. Serveres med brød

Skageraksmørbrød 165
Gourmetloff, salat, panert rødspette, reker,
remulade og sitron

Club sandwich à la Sola 185
Hjemmelaget focaccia, kylling, bacon,
aioli, tomat, rødløk, agurk og ekebladsalat fra Orre

Moules frites 195,-
Hvitvinsdampede blåskjell med aioli. Serveres med pommes frites med urter og parmesan

Hjemmelaget burger 195
Aioli, tomat, sylteagurk, rødløk
og ekebladsalat fra Orre

Vegetar burger 185
Aioli, tomat, sylteagurk, rødløk
og ekebladsalat fra Orre

Velg mellom:
Blåmuggost 10
Cheddar 10
Bacon 10
Løkringer 10
Ekstra aioli 15

SALAT

Frisk salat 105
Med sennepskrem, agurk, Juanitatomat
og ferske urter fra Kryddergarden på Bryne

Velg mellom:

Urtemarinert kyllingbryst 85
Brie og vellagret Santa Kristina skinke 85
Røkt laks fra Fonn i Egersund 85
Reker 85

SKALLDYRFAT

Serveres fredager og lørdager hele året og hver dag i fellesferien. Med forbehold om vær og vind.

Ferskvannskreps
Ferske reker
Krabbeklør
Snøkrabbe
Blåskjell
Østers
Urtemajones
Syltet løk
Salat
Aioli
Loff

595 per person

BARNEMENY

Barnebuffet (4-12 år) 135

Wienerpølse 85
med pommes frites og salat

Kyllingnuggets 85
med pommes frites og salat

Panert fiskefilet 85
med pommes frites og salat

Hamburger 85
med pommes frites og salat

Halv porsjon av en hovedrett 1/2

Bestill bord

  • Please enter a number greater than or equal to 1.