Unike selskapslokaler

Vi tilbyr flere unike selskapslokaler som skaper en helt spesiell ramme rundt markeringer av livets merkedager.

Den Glade Laks
Den Glade Laks er innredet med gamle bondemøbler, blant annet fra Hallingdal, og var opprinnelig hotellets à la carte restaurant. I dag benyttes lokalet til lukkede selskaper for næringslivet og til private arrangementer. Den Glade Laks har en kapasitet på inntil 50 gjester.

Nye Solasalen og Solasalen
Solasalen er hotellet sin à la carte restaurant. På veggene i Solasalen henger det forstørrede fotografier av akvareller som ble malt for ca. 120 år siden av Ellen Lunds bestefar, skipsreder Mons Gabriel Monsen fra Tananger. De originale akvarellene oppbevares i dag ved Stavanger Museum. Solasalen har en samlet kapasitet på inntil 100 gjester.

Nye Solasalen ligger en trapp ned fra Solasalen og har store vindusflater ut mot sanddynene og Solastranden.

Montroyalsalen
Montroyalsalen er den originale røkesalongen fra cruiseskipet ved samme navn som tilhørte Canadian Pacific Line og gikk i cruisetrafikk mellom England og Canada. Skipet ble bygd i 1906 og kunne ta 1540 passasjerer. Besetningen var på 370 mann. Maskinen var på 20 000 HK, og skipet kunne ha en fart på 20 mil. Peisen i salen og vinduer som ikke går ut til fri luft, er også originale fra skipet. På begge sider av peisen står London News Telegraph og The Graphic – gamle illustrerte avisbøker fra helt tilbake til 1840. I Montroyalsalen er det en hevbar scene som kan benyttes ved dans og underholdning. Lokalet har kapasitet på inntil 120 gjester.

Sverresalen
Sverresalen er bygd opp av treverket fra fregatten Kong Sverre – Norges største seilkrigsskip – som ble bygd ved Horten Verft i 1860. Skipet hadde 52 kanoner, og ble av nordmenn kalt Europas skrekk. Gulvet i Sverresalen består av materialer fra banjerdekket på skipet. En modell av skipet finnes i Marinemuseet i Horten. Sverresalen har en kapasitet på inntil 120 gjester.

Rygekongen
Rygekongen er en flott bankettsal som er en del av vårt nyeste bygg, Erling Skjalssonsenteret, som stod ferdigstilt i 2012. Rygekongen har en kapasitet på inntil 250 gjester.

Ellens Utsikt
Ellens Utsikt har en nydelig utsikt over strand, himmel og hav med sine store vinduer fra gulv til tak ut mot Solastranden.  I Ellens Utsikt tilbyr vi kun buffémenyer, og selskapslokalet har en kapasitet på inntil 80 gjester.

Kontakt