À la carte meny

Våre kokker har komponert en à la carte meny med sesongens beste råvarer.
Menyen serveres mandag til lørdag kl 17:00 til 22:30.

FORRETTER

Stekte kamskjell 145
Ertebuljong, rødbetesmør og stekt bacon

Røkt andebryst 145
Kirsebærgelé, selleripuré, rosenkålblader

Sola Strand Hotels fiskesuppe 165
Reker, blåskjell, fisk, grønnsaker

HOVEDRETTER

Skinnstekt torsk 245
Dillstuede poteter, blåskjellsaus med safran,
smørstekte brødkrutonger, syltet delikatesseløk
og ertepuré

Braisert lammeskank 265
Potetpuré, glasert gulrot, langtidsbakt sellerirot, smørdampede erter og lammesjy

Stekt polenta 215
Dagens grønnsaker og redusert balsamico

DESSERTER

Kokos panna cotta (gluten og laktosefri) 125
Blodappelsin coulis og appelsinsalat

Espresso crème brûlée 125
Nougatine og friske bær

Lokale oster 135
Serveres med kjeks og kompott

HISTORISK MENY

 

Grønne asparges fra Nøtterøy
Serveres med posjert egg, hollandaisesaus,
gravet og tørket storfe

Tournedos av okse fra Jæren
Trøffelsjy, ovnsbakte jærpoteter, crispy salat
og dagens friske grønnsaker

Ostekake med jordbærgelé
Serveres med jordbær og myntesalat

Kr 590,-

Se også vår smårettsmeny her.

 

Bestill bord

  • Vennligst skriv inn en verdi som er større eller lik 1.