À la carte meny

Våre kokker har komponert en à la carte meny med sesongens beste råvarer.
Menyen serveres mandag til lørdag kl 17:00 til 22:30.

I sommerperioden (29. juni – 19. august) serveres ikke à la carte, men en buffé med kalde og varme retter samt desserter, alle dager kl 18:00-21:30 i restauranten.

FORRETTER

Røkt kveitekrem 145
Brødcrips, brokkoli, syltet rødløk

Carpaccio av okse fra Jæren 145
Aioli, parmesan, ristede pinjekjerner, ruccola, sitron

Sola Strand Hotels fiskesuppe 165
Reker, blåskjell, fisk, grønnsaker

HOVEDRETTER

Skinnstekt torsk 245
Potetkrem, kremost med avruga rogn,
grønn persillesaus, confitert tomat og gulbeter

Sesampanert kylling 265
Crispy kyllingskinn, asiatisk soyasaus, stekt ris,
smørdampet paksoi, grønnsakswok

Grønnsaksterte (glutenfri) 215
Serveres med tomatsalsa, søtpotetpuré og
dagens grønnsaker

DESSERTER

Glassert sjokoladekrem 125
Hasselnøttsponge, vaniljeganache og karamell

Fransk honningkake 125
Med pasjonsfrukt og valnøtter

Lokale oster 135
Serveres med kjeks og kompott
Vennligst spør din servitør hvilke oster som er tilgjengelig.

HISTORISK MENY

Kremet skogsoppsuppe
Brødcrisp, rømme og confitert and fra Drangedal

Lammecarré av Jærlam
Sautert sopp, fritert løkring, confitert Juanitatomat, smørbakt potet med nøtte- og rosmarincrunch
og lammesjy

Pistasjmakron med pære
Pære cremeux og syltet pære

Kr 590,-

Se også vår smårettsmeny her.

 

Bestill bord

  • Vennligst skriv inn en verdi som er større eller lik 1.