À la carte meny

Våre kokker har komponert en à la carte meny med sesongens beste råvarer.
Menyen serveres mandag til lørdag kl 17:00 til 22:30.

FORRETTER

Røkt torsk kr 145,-
Rullet i laksefarse med spinatpuré, eggekrem og pepperrot

Røkt potetsuppe kr 145,-
Serveres med gressløksolje, potetchips og sprø bacon

Sola Strand Hotels fiskesuppe kr 165,-
Med reker, blåskjell, fisk, grønnsaker og brød

HOVEDRETTER

Stekt kveite fra Hjelmeland kr 295,-
Serveres med en variasjon av jordskokk,
dagens grønnsaker, potetpuré og nøttesmør

Ytrefilet av kalv kr 335,-
Serveres på soppstuing, med Annapotet,
rødvinssaus og dagens grønnsaker

Langtidsbakt blomkål kr 245,-
Syltet løk, gulrotchips og beurre blanc

DESSERTER

Blodappelsin- og vaniljekake kr 115,-
Med hvit sjokolade

Snickers-sjokolade kr 120,-
Med karamell og peanøtter

Lokale oster kr 135,-
Serveres med kjeks og kompott

HISTORISK MENY

Parmesan- og trøffel panna cotta
Med stekte kamskjell og syltede grønnsaker

Ytrefilet av lam fra Hardanger
Confiterte poteter, saltbakt sellerirot, ertepuré,
syltet delikatesseløk og rosmarinsjy

Moderne tiramisu
Kaffekrem og sjokoladeganache

Kr 575,-

Se også vår smårettsmeny her.

 

Bestill bord

  • Vennligst skriv inn en verdi som er større eller lik 1.