À la carte meny

Våre kokker har komponert en à la carte meny med sesongens beste råvarer.
Menyen serveres mandag til lørdag kl 17:00 til 22:30.

I sommerperioden (29. juni – 19. august) serveres ikke à la carte, men en buffé med kalde og varme retter samt desserter, alle dager kl 18:00-21:30 i restauranten.

FORRETTER

Pannestekte kamskjell 155,-
Kremet tagliatelle med stekt bacon

Tartar av storfe fra Jæren 155,-
Klassisk garnityr med en moderne vri

Sola Strand Hotels fiskesuppe 165,-
Reker, blåskjell, fisk, grønnsaker

HOVEDRETTER

Skinnstekt torsk 275,- 
Bakt potetkrem, aspargesbønnesauté med chorizo, konfitert tomat og nøttesmør

«Kyllingfrikassé» 270,- 
Stekt kyllingrull anrettet på soppstuing med fondantpotet og dagens grønnsaker

Tortelloni fylt med ricotta og spinat 240,- 
(vegetar)

DESSERTER

Baked Alaska 125,- 
Flambert sjokolade og krokanis

Glasert kirsebærmousse 125,- 
Hvit Serinakake

Lokale oster 135,- 
Kjeks og kompott

HISTORISK MENY

Kremet skalldyrsuppe
Sitrusmarinerte reker og mikrourter

Indrefilet av storfe fra Jæren
Annapotet, kremet morkelsaus, rødbetemousse, sjalottløk sous vide og fritert blomkål

Sjokoladeostekake
Saltet karamell

610,-

Se også vår smårettsmeny her.

 

Bestill bord

  • Please enter a number greater than or equal to 1.