À la carte meny

Våre kokker har komponert en à la carte meny med sesongens beste råvarer.
Menyen serveres mandag til lørdag kl 17:00 til 22:30.

FORRETTER

Kalvepastrami kr 145,-
Serveres med trøffelmajones, crisp
og en variasjon av historiske tomater

Gazpacho kr 145,-
Kald, sommerlig og sterk tomatsuppe. Laget med
historiske tomater, serveres med marinerte reker

Sola Strand Hotels fiskesuppe kr 165,-
Med reker, blåskjell, fisk, grønnsaker og brød

HOVEDRETTER

Skinnstekt filet av fjellørret fra Sirdal kr 295,-
Serveres med dillpoteter, sitronsaus og
friske sommergrønnsaker fra Undem

Rosastekt andebryst fra Drangedal kr 335,-
Timiansaus, stekte jærpoteter og dagens
friske grønnsaker fra Undem

Langtidsbakt blomkål kr 245,-
Syltet løk, gulrotchips og beurre blanc

DESSERTER

Hvit sjokoladeparfait kr 115,-
Anrettes med kjørvel og skogsyregranite, rips,
brent hvit sjokolade og crumble på mandelbrød

Hvit sjokolade og Tonkakrem kr 120,-
Med lakrisis, bringebærgelé, bringebær,
sponge og kjørvel

Lokale oster kr 135,-
Fønix fra Stavanger Ysteri, mellomlagret Jærost fra Voll Ysteri, Snedig fra Stavanger Ysteri.
Serveres med kjeks og kompott

HISTORISK MENY

Stekte kamskjell
På risotto med rødbete og friske urter fra Kryddergarden

Indrefilet av okse
Marinert med sitron og timian. Annapotet,
rødvinssaus og dagens friske grønnsaker fra Undem

Pistasj og jordbær
Pistasjis, karamellisert pistasj, pistasj-sponge,
jordbærkrem og friske jordbær

Kr 565,-

Se også vår smårettsmeny her.

 

Bestill bord

  • Vennligst skriv inn en verdi som er større eller lik 1.