Våre gjesters sikkerhet er vår høyeste prioritet

Vi er opptatt av sikkerheten til våre gjester og kolleger, og følger til enhver tid de angitte smittevernreglene fra myndighetene i forbindelse med koronapandemien.


Vi har egne stasjoner med antibac plassert i alle gjestearealer, tilgjengelig for alle gjester/ansatte og back-office for alle ansatte ihht. vanlig internkontroll.

Vi har innført ekstra hyppig renhold på alle felles kontaktflater, som dørhåndtak og andre berøringsflater i fellesområder på hotellet, samt på hotellrommene.

Vi holder minst 1 meter avstand til våre gjester og kolleger, og ber våre gjester om å gjøre det samme.

Vi informerer om smitteverntiltak muntlig og gjennom informasjonsplakater.

Våre kjøkken og serveringssteder tar alle forhåndsregler når det gjelder mat og mat-trygghet. Våre restauranter vil ha betydelig redusert kapasitet og minimum 2 meters avstand mellom bord. Det vil ikke tilbys noen buffeter. Frokost kjøres med kun a la carte meny tilgjengelig.

Samtlige gjester bes om å bruke desinfeksjon før de går inn i restauranten.

Menyer printes i et format som vil ivareta smittevern.

Felles garderobe for gjester tas ikke i bruk, vi legger til rette for bruk av andre alternativer.

Våre spaterapeuter i Nordsjøbadet Spa har gjennomgått Folkehelseinstituttet sitt smittevernkurs for å sikre trygge rammer rundt spabehandlingene.

Skulle det oppstå en situasjon der det mistenkes at en gjest eller ansatt er smittet av Korona (COVID-19), vil vi følge myndighetenes instruksjoner.

Vi ber om at du holder deg hjemme hvis du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om reservasjonen din slik at vi kan ønske deg velkommen en annen gang.

Kontakt