Våre gjesters sikkerhet er vår høyeste prioritet

Vi er opptatt av sikkerheten til våre gjester og kolleger, og følger til enhver tid de angitte smittevernreglene fra myndighetene i forbindelse med koronapandemien.


Vi informerer om smitteverntiltak muntlig og gjennom informasjonsplakater.

Vi har innført ekstra hyppig renhold på alle felles kontaktflater, som dørhåndtak og andre berøringsflater i fellesområder på hotellet, samt på hotellrommene.

Vi holder minst 1 meter avstand til våre gjester og kolleger, og ber våre gjester om å gjøre det samme.

Vi har egne stasjoner med antibac plassert i alle gjestearealer, tilgjengelig for alle gjester/ansatte og back-office for alle ansatte ihht. vanlig internkontroll.

Vi oppfordrer til kontantløs betaling.

Våre kjøkken og serveringssteder tar alle forholdsregler når det gjelder mat og mat-trygghet. Våre restauranter vil ha betydelig redusert kapasitet og minimum 1 meters avstand mellom bord.

Samtlige gjester bes om å bruke desinfeksjon før de går inn i restauranten.

Menyer printes i et format som vil ivareta smittevern.

Vi plasserer bord i frokostsalen, restauranten og Strandbaren med god avstand.

Vi begrenser kø ved frokostbuffeten ved å ta forhåndsbestilling på tidspunkt for frokost fra alle våre gjester. Frokosten utvides også med en time for å minimere antall gjester på samme tidspunkt.

Ved servering av buffet finnes det ekstra håndsprit samt plasthansker tilgjengelig på buffeten.

I Strandbaren har vi innført VippsGo slik at våre gjester kan bestille og betale mat og drikke ved bordet via mobiltelefon. Dette sikrer minimalt med kø ved baren samt kontaktfri betaling.

Ved julelunsjene for familier opererer vi med lenger åpningstid og flere ankomsttidspunkt for våre gjester for å unngå kø, og for å sikre mer plass og avstand.

Ved julelunsjene for familier setter vi opp garderobe i et større lokale enn normalt for å unngå kø, og for å sikre mer plass og avstand.

Ved julelunsjene for familier tilbyr vi kaffe i annet lokale til våre gjester for å sikre god plass og avstand i restauranten.

Vi skifter gripebestikk hver halvtime ved servering av buffet.

Felles garderobe for gjester tas ikke i bruk, vi legger til rette for bruk av andre alternativer.

Våre spaterapeuter i Nordsjøbadet Spa har gjennomgått Folkehelseinstituttet sitt smittevernkurs for å sikre trygge rammer rundt spabehandlingene.

Vi registrerer alle våre gjester med fullt navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing skulle bli nødvendig.

Skulle det oppstå en situasjon der det mistenkes at en gjest eller ansatt er smittet av Korona (COVID-19), vil vi følge myndighetenes instruksjoner.

Vi ber om at du holder deg hjemme hvis du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om reservasjonen din slik at vi kan ønske deg velkommen en annen gang.

Kontakt