Maximin-Gruenhaus-Winetasting-1

Winemakers dinner og vintorg

Vinestor kommer for å presentere noen av sine mest interessante viner på vårt vintorg. Her vil man få anledning til å smake på ulike viner, samt prate med representanter fra importør og Maximin von Schubert, 6. generasjon vinprodu­sent ved Maximin Grünhaus.

Deretter guider vår kjøkkensjef oss gjennom en spennende 5-retters meny, med vinparinger fra Maximin Grünhaus representert av Maximin von Schubert som vil gi oss et innblikk i produksjonen av vinene og egenskapene disse besitter.


Dato
Lørdag 7. mars

Tid
Vintorg kl 15:00 – 17:00
Winemakers dinner – aperitiff kl 19:00
Winemakers dinner – til bords kl 19:30

Pris
Kun Vintorg kr 275 per person
Kun Winemakers dinner kr 1195 per person
Vintorg og Winemakers dinner kr 1375 per person

Winemakers dinner pakke
Vintorg
Winemakers dinner inkludert aperitiff, vinpakke og 5-retters meny
Overnatting
Frokostbuffé

Kr 1995 i enkeltrom
Kr 1695 per person i dobbeltrom

På winemakers dinner er vi et stort selskap hvor våre gjester deler bord.


Maximin Grünhaus

Maximin Grünhaus er med sine 34 hektar vinmarker er en stor aktør i Ruwer. Eiendommen er for øvrig mye større, hele 300 hektar, og fungerer som et lite samfunn i seg selv. Eiendommen har egen skog, tømmerhogst, beitemark og energiproduksjon. Da bestefaren til Maximin von Schubert var familiens overhode, var eiendommen helt selvforsynt.

Den mektige vinmarken består av Abstberg i midtpartien, Herrenberg på toppen og den vestlige delen og Bruderberg nederst og i det østligste, mindre skrånende partiet.

I 2014 tok Maximin von Schubert og kona Amelie over driften. Maximin og Amelie har også sørget for at neste generasjon, den syvende, for dette historiske vinhuset er sikret.

Faren og bestemoren er fortsatt involvert i driften, og alle bor på eiendommen som er et tidligere kloster. Det opprinnelige klosteret huser nå både bolig, vinkjeller og andre fasiliteter for selskapet.

Les mer om Maximin Grünhaus her, og se artikkel som omhandler vinhuset fra Apéritif her.

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Bestill bord

  • Please enter a number greater than or equal to 1.