Piknik på Sola Strand Hotel. Opplevelser - Hotellpakker - Piknik

Sommer på Solastranden

Vi gleder oss til å ønske små og store gjester hjertelig velkommen til sommer på Solastranden!

Barn bygger sandslott på stranden - Opplevelser på hotellet - Sommer på Solastranden

 

SOMMERPRISER MED OPPTIL 30% RABATT
19. JUNI – 16. AUGUST 2020

Familierom (2 voksne + 2 barn) kr 1850 per rom per natt
Dobbeltrom kr 1396 per rom per natt
Enkeltrom kr 976 per rom per natt

Overnatting inkluderer frokost.

Bestill sommerovernatting her.

SOMMER- OG WEEKENDPAKKER

Våre pakker med overnatting i kombinasjon med gode opplevelser er tilgjengelige til helgepris hver dag 19. juni – 16. august; Preikestolen, Golf, Romantikk, Sykkel, Kongeparken, Piknik og våre Spapakker. Les mer om våre pakker her.

Massasje med utsikt - Nordsjøbadet Spa - Spameny

 

NORDSJØBADET SPA

I Nordsjøbadet Spa tilbyr vi syv behandlingsrom, basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, fotbad og herlige avslapningsområder.

Vi følger smittevernreglene som er utarbeidet av myndighetene, og inngang til velværeavdelingen er derfor noe begrenset. En klokketime for inngang må bestilles ved ankomst til hotellet. Barn i følge med voksne som bor på hotellet er velkommen til å benytte velværeavdelingen mandag-lørdag kl 07:00-11:00, og søndag kl 07:00-10:00, i hele sommerperioden.

Vi anbefaler å bestille eventuelle spabehandlinger i god tid før ønsket behandling. Ta en titt på vår behandlingsmeny her.

 

Lunsj på terrassen utenfor Strandbaren - Bestill selskap bord - Strandbaren, Krediteres HC, VisitNorway

RESTAURANT OG STRANDBAR

I restauranten serveres à la carte hver dag kl 17:00-22:00.

Vi serverer småretter i Strandbaren mandag til torsdag fra kl 11:00 til 22:30, og fredag-lørdag fra kl 11:00 til 23:00. På søndager serveres dagens suppe med brød, smørbrød og kaker fra kl 12:00 til 18:00.

Surfer på stranden - Surfeweekend på Jæren - hotellpakke på Sola Strand Hotel

SOLA BEACH CLUB

Ved Badehuset kan man melde seg på surfekurs eller kitekurs og leie utstyr til vannsportaktiviteter som stand up paddle. Les mer om Sola Beach Club her.

Barn flyr drage på stranden, gutt - Opplevelser på hotellet - Sommer på Solastranden.

LEK PÅ STRANDEN

Ved Badehuset finnes det også et aktivitetsområde hvor barna kan utfolde seg hele sommeren, med strandleker til utlån.  Drager, boccia, volleyballnett og tennisracketer kan lånes fra resepsjonen.

SPILLROM

På vårt spillrom finner man bordtennis og bordfotball (foosball).

To damer med sykkel, hotell i bakgrunn - Opplevelser - Hotellpakker - Sykkel

SYKLER

Hos oss kan du låne sykkel gratis og oppleve nærområdet, eller den naturskjønne Nordsjøvegen på to hjul. Vi har kart over løyper i nærområdet. Gi beskjed før ankomst, så holder vi av sykler til dere. Les mer om Nordsjøvegen her.

Hvis du foretrekker elektrisk sykkel finner du ladestasjon med åtte elsykkel bysykler fra Kolumbus og Sola kommune like utenfor hotellet.

Preikestolen over Lysefjorden, en utsikt som må oppleves når du er i Stavanger på Hotell

GÅTURER

Det finnes mange flotte turer i nærområdet. Vi anbefaler en tur langs Jærstrendene, eller en tur til den majestetiske Preikestolen. Kom innom resepsjonen for kart og tips.

Kongeparken - Opplevelser på hotellet - Hotellpakker - Kongeparken

KONGEPARKEN

Kongeparken er et eldorado for hele familien og ligger på Ålgård, kun en 25 minutters kjøretur fra hotellet. Vi tilbyr hotellets gjester rabatterte billetter til Kongeparken. Se vår Kongeparken-pakke her, og les mer om Kongeparken her.

Golf - Opplevelser - Hotellpakker - Golf

SOLASTRANDEN GOLFKLUBB

Vi tilbyr rabattert green fee til Solastranden Golfklubb, en 18-hulls golfbane kun 5 minutter fra hotellet. Ta en titt på golfbanen her.

14247627_10157573445635347_872396381_o

STRANDKIOSKEN

I sommerferien (20. juni – 16. august) vil Strandkiosken være åpen på solfylte dager. Her kan man legge turen innom for iskrem, kaffe og fersk hjemmebakst fra hotellets eget konditori.

Korona - shutterstock_1661809675

SMITTEVERN

Vi er opptatt av sikkerheten til våre gjester og kolleger og følger til enhver tid de angitte smittevernreglene fra myndighetene. Se våre smitteverntiltak her.

Andre opplevelser på hotellet

Kontakt