Redigert - 2020, The Woman and Orange, canvas 60x80, acrylic

Salgsutstilling med Ramune Sadauskiene

DEN LILLE VASARI-KORRIDOREN 

Uffizi-museet i Firenze, Italia er verdenskjent for sin store samling av renessansekunst. Her vises den største og viktigste samlingen selvportretter av europeiske mestre fra det 16. til det 20. århundre. Vasari-korridoren, som Uffizi-museet er en del av, ble tegnet av Giorgio Vasari i 1564 på oppdrag av monarken Cosimo I de`Medici og var ferdig bygget på fem måneder. Korridoren er en privat, lukket gangvei over den gamle Ponte Vecchio-broen som krysser elven Arno. Uten menneskelig trengsel, skitt og ubekvem lukt kunne utvalgte personer da bevege seg fritt og usett gjennom byen.

Hjertelig velkommen til et møte med engasjerende visuell kunst i hotellets egen lille Vasari-korridor.

27. august – 12. oktober 2020 ønsker vi velkommen til salgsutstilling i vår lille Vasari-korridor med Ramune Sadauskiene sine arbeider.

 

RAMUNE SADAUSKIENE

Kunstmaler født 1986 i Litauen, bosatt i Sola.

Sadauskiene har drevet med kunstmaling i mange år, og arbeider med en karakteristisk teknikk med palettkniv og akrylmaling.

Sadauskiene sine arbeider er figurative, og erotiske temaer er predominante i hennes bilder. Oftest portretterer hun kvinner, og ofte seg selv. I hennes arbeider finner man modige, nysgjerrige, viljesterke, lekende, sexy og unike kvinner som inviterer deg til å akseptere deg selv.

«Vi vil alle bli akseptert for hvem vi er uten å være redde for å uttrykke det. Vi vil alle være frie og utemmede. Ha selvtillit til å være frie, til å være selvsikre, til å være oss selv, til å akseptere og elske oss selv og til å vise vår ekte identitet og seksualitet.» Ramune Sadauskiene

Sadauskiene spiller piano mens hun maler. Musikkens vibrasjon, tonen og melodien bestemmer hvilken farge, motiv, linjer og intensitet bildet får.

Ramune Sadauskiene har hatt flere separatutstillinger, samt deltatt på flere fellesutstillinger i Norge og utlandet. Hun mottok i 2020 kulturstipend fra Sola kommune.

For mer informasjon se www.facebook.com/ArtRamune 

Åpning av utstillingen finner sted torsdag 27. august kl. 18:00 i den lille Vasari-korridoren på hotellet, med musikalsk innslag og smakebiter fra hotellets kjøkken.

Hjertelig velkommen!

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Kontakt