Marte-Gunn Søsveen Austvoll

Salgsutstilling med Marte-Gunn Søsveen Austvoll

DEN LILLE VASARI-KORRIDOREN 

Uffizi-museet i Firenze, Italia er verdenskjent for sin store samling av renessansekunst. Her vises den største og viktigste samlingen selvportretter av europeiske mestre fra det 16. til det 20. århundre. Vasari-korridoren, som Uffizi-museet er en del av, ble tegnet av Giorgio Vasari i 1564 på oppdrag av monarken Cosimo I de`Medici og var ferdig bygget på fem måneder. Korridoren er en privat, lukket gangvei over den gamle Ponte Vecchio-broen som krysser elven Arno. Uten menneskelig trengsel, skitt og ubekvem lukt kunne utvalgte personer da bevege seg fritt og usett gjennom byen.

Hjertelig velkommen til et møte med engasjerende visuell kunst i hotellets egen lille Vasari-korridor.

31. oktober kl 18:00 ønsker vi velkommen til åpning av salgsutstilling i vår lille Vasari-korridor med Marte-Gunn Søsveen Austvoll sine arbeider.

MARTE-GUNN SØSVEEN AUSTVOLL

Billedkunstner oppvokst på Hamar, født i Bergen 1942, og bosatt på Sola. Hun tok dekoratøreksamen ved Bergenholz dekoratørskole i København. Hun har cand. mag i historie og samfunnsfag, kunsthistorieeksamen samt diverse kurs innen kunstfaget.

Søsveen Austvoll har undervist i norsk skole i 12 år samt holdt kurs i drama og antikkverden i flere år, og arbeidet tidligere hos Illums Bolighus København som dekoratør. Hun har malt på Galleri F12 i Stavanger siden 2008.

Mange av fjellmotivene er fra Sogn og Romsdal hvor hun går mye tur.

«Lyset spiller en stor rolle for meg, og når jeg maler blir det etter mine følelser og farger som blandes ut fra hovedfargene. På denne måten blir det unikt i forhold til fotoet.»
Marte-Gunn Søsveen Austvoll

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Kontakt