2Målfrid Thuestad - Den lille Vasari-korridoren - Oktober 2020

Salgsutstilling med Målfrid Thuestad

DEN LILLE VASARI-KORRIDOREN 

Uffizi-museet i Firenze, Italia er verdenskjent for sin store samling av renessansekunst. Her vises den største og viktigste samlingen selvportretter av europeiske mestre fra det 16. til det 20. århundre. Vasari-korridoren, som Uffizi-museet er en del av, ble tegnet av Giorgio Vasari i 1564 på oppdrag av monarken Cosimo I de`Medici og var ferdig bygget på fem måneder. Korridoren er en privat, lukket gangvei over den gamle Ponte Vecchio-broen som krysser elven Arno. Uten menneskelig trengsel, skitt og ubekvem lukt kunne utvalgte personer da bevege seg fritt og usett gjennom byen.

Hjertelig velkommen til et møte med engasjerende visuell kunst i hotellets egen lille Vasari-korridor.

29. oktober 2020 – 4. januar 2021 ønsker vi velkommen til salgsutstilling i vår lille Vasari-korridor med Målfrid Thuestad sine arbeider.

 

MÅLFRID THUESTAD

Målfrid Thuestad er født og oppvokst i Kopervik på Karmøy og har de siste førti årene vært bosatt i Sandnes sentrum.

Siden 1982 har hun arbeidet aktivt med oljemaling og hun har deltatt i Reidar Berge sin malergruppe siden 1984. I dag har hun sitt eget atelier og arbeider i kunstnerkollektivet H101 i Hillevåg.

Målfrid Thuestad har gjennomført kurs i tegning ved kunstskolen i Rogaland, malerkurs i Lofoten med Aake Berg, ved Nutheim malerskole samt ved Vrå sommerskole i Danmark. Hun innehar også Kunsthistorie grunnfag.

Målfrid har deltatt på en rekke kollektivutstillinger i distriktet, blant annet med Galleri di Tri. Hun har også hatt separatutstillinger ved Atelier H101 i Kopervik i 2017 og 2018, i Galleri Gamle Apotheket i Skudeneshavn i 2019 og Både Og i Sandnes i januar 2020.

«Jeg lar meg inspirere av de store mesterne fra sent på 1800-tallet og fram til 1940 under modernismen, men med en moderne vri. Det er ansikter og menneskeskikkelser i ulike former som fasinerer, og i palettene bruker jeg ofte sterke og kontrastfulle farger for å få fram det uttrykket jeg ønsker å formidle – Gjerne med et snev av undring og humor.» Målfrid Thuestad

Åpning av utstillingen finner sted torsdag 29. oktober kl 18:00 i den lille Vasari-korridoren på hotellet, med musikalsk innslag og smakebiter fra hotellets kjøkken.

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Kontakt