Kjersti Dirdal2

Salgsutstilling med Kjersti Dirdal

DEN LILLE VASARI-KORRIDOREN 

Uffizi-museet i Firenze, Italia er verdenskjent for sin store samling av renessansekunst. Her vises den største og viktigste samlingen selvportretter av europeiske mestre fra det 16. til det 20. århundre. Vasari-korridoren, som Uffizi-museet er en del av, ble tegnet av Giorgio Vasari i 1564 på oppdrag av monarken Cosimo I de`Medici og var ferdig bygget på fem måneder. Korridoren er en privat, lukket gangvei over den gamle Ponte Vecchio-broen som krysser elven Arno. Uten menneskelig trengsel, skitt og ubekvem lukt kunne utvalgte personer da bevege seg fritt og usett gjennom byen.

Hjertelig velkommen til et møte med engasjerende visuell kunst i hotellets egen lille Vasari-korridor.

28. august kl 18:00 ønsker vi velkommen til åpning av salgsutstilling i vår lille Vasari-korridor med Kjersti Dirdal sine arbeider. Kiril Kutin vil gi oss et musikals innslag og vår kjøkkensjef byr på smakebiter fra kjøkkenet. Salgsutstillingen vil vare til 20. oktober.

KJERSTI DIRDAL

Billedkunstner fra Stavanger, født 1969. Hun har utdannelse fra Kunstskolen i Rogaland, samt flere male- og tegnekurs, og har malt og tegnet siden ungdommen.

Kjersti Dirdal skaper moderne malerier, med tema rundt den figurative personen i et abstrakt landskap. Verkene er i hovedsak gjort i mixed media som; akrylmaling, blyant, kullstift, softpastell eller akvarellblyanter på lerret, ofte med flere lag med maling, skisser og farger.

Maleriene åpner opp for stemninger og undring der bildet av den gjenkjennelige figuren og de abstrakte formene lar seeren skape egne assosiasjoner og historier om livet, mysterier og håp.

«Jeg oversetter mine opplevelser til lerretet, og gir dem farger, lys og form i en kombinasjon av maling og tegning.» Kjersti Dirdal

Kontakt