Opplevelser - Opplevelser på hotellet - Evelyn Jørgensen - Den lille Vasarikorridoren 1

Salgsutstilling med Evelyn Jørgensen

Den lille Vasari-korridoren

Uffizi-museet i Firenze, Italia er verdenskjent for sin store samling av renessansekunst. Her vises den største og viktigste samlingen selvportretter av europeiske mestre fra det 16. til det 20. århundre. Vasari-korridoren, som Uffizi-museet er en del av, ble tegnet av Giorgio Vasari i 1564 på oppdrag av monarken Cosimo I de`Medici og var ferdig bygget på fem måneder. Korridoren er en privat, lukket gangvei over den gamle Ponte Vecchio-broen som krysser elven Arno. Uten menneskelig trengsel, skitt og ubekvem lukt kunne utvalgte personer da bevege seg fritt og usett gjennom byen.

Hjertelig velkommen til et møte med engasjerende visuell kunst i hotellets egen lille Vasari-korridor.

8. november 2018 til 2. januar 2019 ønsker vi velkommen til salgsutstilling i vår lille Vasari-korridor med Evelyn Jørgensen sine arbeider i akryl på lerret.

Evelyn Jørgensen

Evelyn Jørgensen har siden hun var liten hatt interesse for tegning og maling. Hun arbeider med både kullstift, akvarell og akrylmaling.

Evelyn selger sine malerier fra eget atelier på Eiganes i Stavanger der hun arrangerer utstillinger og vernissasje. Hun har hatt flere separatutstillinger blant annet i Galleri Rosendal, Bibliotek Galleriet Husnes og Sæbøtunet Etne. Jørgensen har også undervist i akvarellmaling på Stavanger Friundervisning.

HØST

Utstillingen «Høst» består av ti arbeider i akryl på lerret. Flere av motivene er fra området rundt Stavanger, som Jærstrendene og Preikestolen.

Kontakt