cof

Salgsutstilling med Anne Gamman

DEN LILLE VASARI-KORRIDOREN 

Uffizi-museet i Firenze, Italia er verdenskjent for sin store samling av renessansekunst. Her vises den største og viktigste samlingen selvportretter av europeiske mestre fra det 16. til det 20. århundre. Vasari-korridoren, som Uffizi-museet er en del av, ble tegnet av Giorgio Vasari i 1564 på oppdrag av monarken Cosimo I de`Medici og var ferdig bygget på fem måneder. Korridoren er en privat, lukket gangvei over den gamle Ponte Vecchio-broen som krysser elven Arno. Uten menneskelig trengsel, skitt og ubekvem lukt kunne utvalgte personer da bevege seg fritt og usett gjennom byen.

Hjertelig velkommen til et møte med engasjerende visuell kunst i hotellets egen lille Vasari-korridor.

22. januar – 23. mars 2020 ønsker vi velkommen til salgsutstilling i vår lille Vasari-korridor med Anne Gamman sine arbeider.

ANNE GAMMAN

Kunstmaler født 1964, bosatt i Stavanger.
Gamman har arbeidet mange år med kunstmaling, og gikk på Nydalen Kunstskole i Oslo i årene 2009/2010 og 2010/2011. Hun arbeider med akrylmaling, kritt, oljestifter og av og til collage.

Gamman arbeider innenfor den figurative tradisjonen med abstraksjon av formene, hvor disse vokser frem på en intuitiv måte. Inspirasjonen hentes for det meste fra naturen. Hun er opptatt av fargene og linjene vi omgir oss med, og bruker et stort spekter av farger for å få en fin balanse og harmoni. Gamman arbeider med små historier der det lekes med plasseringen av objektene. De kan sveve, ligge støtt, sprenge rammer og gjerne ende opp som installasjoner.

Anne Gamman har hatt flere separatutstillinger, samt deltatt på flere fellesutstillinger. Hennes arbeider er innkjøpt av en rekke bedrifter og private samlere.

For mer informasjon se www.gamman.no

Åpning av utstillingen finner sted onsdag 22. januar kl 18:00 i den lille Vasari-korridoren på hotellet, med musikalsk innslag og smakebiter fra hotellets kjøkken.

Hjertelig velkommen!

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Kontakt