Janove og Britt Synnøve - Sola Strand Hotel Oktober 2020 - FB event

Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær

Vi har i flere år invitert til opplevelser hvor mat og kultur står i sentrum på Sola Strand Hotel. Vi har nå utviklet dette videre og ønsker velkommen til vår egen lille konsertserie med intimkonserter.

Konsertserien fortsetter med den eksklusive intimkonserten Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær av og med Janove og Britt-Synnøve.

Her kommer en sjelden og unik intimkonsert. Den eminente Britt-Synnøve Johansen synger Janoves låter, akkompagnert av Janove selv ved klaveret! De har kalt sin lille akt opp etter en av de sentrale låtene i konserten; «Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær». Dette blir en konsert i gamle dagers ånd, som kler Janoves klassiske pianosvisker, romantiske tekster, og ikke minst Britt-Synnøves stemme svært godt. Du kan nå oppleve to av våre fremste sceneformidlere skinne om kapp på samme scene.

Dato: Arrangementet er utsatt – Ny dato kommer.
Tid: Tre retters meny serveres kl 19:30, konsertstart rundt kl 21:30
Sted: Montroyalsalen, Sola Strand Hotel

«Jeg har lenge hatt et ønske om å høre mine egne låter med en kvinnelig vokal kledd i lydbildet fra mellomkrigstiden. Og det er jo akkurat slik Britt-Synnøve høres ut. En vakker stemme som formidler i samme ånd som Marlene Dietrich og Edith Piaf, to av mine fremste ikoniske idol. Både stemning, innhold og betydning skifter litt retning når Britt-Synnøve tolker mine tekster, og jeg syns det har blitt helt fantastisk! Jeg gleder meg stort til disse to eksklusive kveldene i skikkelig kabaret-ånd.»
Janove

«Jeg har vært en stor beundrer av Janoves melodier og tekster siden jeg første gang hørte «Ompa til du dør» på radioen. Det var et av disse øyeblikkene man husker. De nyere sangene vi skal fremføre i vår lille soaré, viser hvilken eminent historieforteller Janove er. Hver sang er et eget univers, som en egen, liten film. Jeg ser hver sang. Denne billedrike måten å fortelle på, minner meg sterkt om franske chansons, men Janoves tekster er hakket skakkere, hakket mørkere. Det minner kanskje om musikk fra en annen tid – men både historiene og tonene er tidløse. Jeg gleder meg til å gå inn i Janoves univers, med den ultimate monsieur ved tangentene. Voila!»
Britt-Synnøve

Konsertpakke 1

Tre retters meny spesialkomponert for anledningen av vår kjøkkensjef
Konsert med Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær

Kr 1595 per person

Konsertpakke 1 er kun tilgjengelig torsdag 21. januar.

Ring oss på 51 94 30 00 for å kjøpe Konsertpakke 1.

Konsertpakke 2

Tre retters meny spesialkomponert for anledningen av vår kjøkkensjef
Konsert med Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær
Overnatting
Frokostbuffé

Konsertpakke 2 er tilgjengelig torsdag 21. og fredag 22. januar.

Kr 1995 per person i dobbeltrom
Kr 2295 per person i enkeltrom

Under middagen er vi et stort selskap hvor vi alle spiser sammen, og der noen også deler bord. Alle smittevernregler følges og det er trygt å være gjest hos oss.

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Kontakt