Konsert med Hilde Selvikvåg

Vi har i flere år invitert til opplevelser hvor mat og kultur står i sentrum på Sola Strand Hotel. Vi har nå utviklet dette videre og ønsker velkommen til vår egen lille konsertserie med intimkonserter.

Konsertserien starter med en eksklusiv konsert med Hilde Selvikvåg lørdag 31. oktober.

Hilde Selvikvåg har på kort tid oppnådd stor suksess med Spellemannsnominasjon av debutalbumet og flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie», «Anemone» og «Fryd» har hun sneket seg inn i manges hjerter og vist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier.

Nå er hun ute på en landsdekkende soloturné, kun med seg selv og pianoet. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt, slik som bare hun kan, og fremkaller latter så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne.

Dato: 31. oktober
Tid: Historisk tre retters meny serveres kl 19:00, konsertstart rundt kl 21:00
Sted: Montroyalsalen og Ellens Utsikt, Sola Strand Hotel

«Jeg ser frem til å dra på turné igjen, og selv om det nå er for litt mindre forsamlinger enn normalt, blir det utrolig fint. Det åpner opp for en nærere relasjon til publikum, hvor tekstene og låtene i seg selv får komme mer i fokus. På den måten håper jeg at de som er til stede kan bli enda bedre kjent med meg og historiene bak musikken». Hilde Selvikvåg

Konsertpakke 1

Historisk tre retters meny
Konsert med Hilde Selvikvåg

Kr 975 per person

Ring oss på 51 94 30 00 for å kjøpe Konsertpakke 1.

Konsertpakke 2

Historisk tre retters meny
Konsert med Hilde Selvikvåg
Overnatting
Frokostbuffé

Kr 1475 per person i dobbeltrom
Kr 1725 per person i enkeltrom

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Kontakt