Dame med glass og juletre, Julebord, Opplevelser på hotellet

Julebord

Velkommen til julebord i historiske omgivelser.

Våre kokker tryller frem et tradisjonelt julebord bugnende av norsk julemat. I år med spennende varianter av rakfisk fra Hardanger, samt en skalldyrbuffè.

Rakfisken kommer fra Ola Hov som har fisket ørret i Bjornesfjorden på Hardangervidda i 40 år. Det er særlig fin ørret som holder til i dette vannet lagt fra allfarvei. Ola reiser opp på fjellet i august for å fiske og sløye fisken og kommer ikke ned igjen fra fjellet før fem uker senere.

Vi inviterer til åpent julebord 6., 7., 13. og 14. desember

Velkomstgløgg
Bugnende julebuffé

Kr 655,- per person

Vi anbefaler å nyte en natt på hotellet og en deilig frokostbuffé dagen etter julebordet.

Enkeltrom kr 895,- per rom per natt
Dobbeltrom kr 1095,- per rom per natt

Aperitiff serveres fra kl 19:00, og julebuffé serveres fra kl 19:30.

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Bestill bord

  • Please enter a number greater than or equal to 1.