Isabelle

Jazz, vin og jærske nytelser

Kjøkkensjefen presenterer en spesialkomponert fire retters meny basert på det beste av lokale råvarer og vår Beverage manager, sommelier Alton Scott, velger ut passende viner. Hver rett vil bli presentert med informasjon om råvarene og Alton vil fortelle om de ulike vinene som er valgt. Jazzvokalist Isabelle Kongs­haug og pianist Håvard Ersland skaper kveldens musikalske bakteppe.

Fredag 30. oktober
Aperitiff kl 19:30
Til bords kl 20:00

Jazz, vin og jærske nytelser
Aperitiff
Fire retters meny
Vinpakke
Jazz

kr 1195 per person

Jazz, vin og jærske nytelser pakke
Aperitiff
Fire retters meny
Vinpakke
Jazz
Overnatting
Frokostbuffet

Kr 1995 per person i enkeltrom
Kr 1695 per person i dobbeltrom

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Bestill bord

  • Please enter a number greater than or equal to 1.