Silje Nergaard - HøstJazz 2018 -MB100438_SMALL

HøstJazz med Silje Nergaard

I samarbeid med Stavanger Jazzforum inviterer vi til jazzfestivalen HøstJazz, i år med Silje Nergaard som headliner.

I tillegg til Silje Nergaard kommer Thomas Torstrup kvartett med Signe Irene Time på vokal, Utb jazzkvartett og Håvard Ersland Trio til Solastranden 13.- 14. oktober 2018.

Søndag 14. oktober inviterer vi til Jazzbrunsj med utsikt over Solastranden i Ellens Utsikt. Vår kjøkkensjef setter sammen en fristende brunsjbuffet som kan nytes til toner av jazz.

Med våre festivalpakker kan konsertene kombineres med overnatting og velvære i Nordsjøbadet Spa, eller et besøk i restauranten.

Festivalen støttes av Sola Kommune, Solabladet og KLM Air France.

Velkommen til HøstJazz på Solastranden!

PROGRAM

Lørdag

Kl 15:00 Håvard Ersland Trio, Ellens Utsikt
Kl 18:00 Silje Nergaard med band, Rygekongen
Kl 20:30 utb jazzkvartett, Strandbaren
Kl 22:00 Thomas Torstrup Kvartett m/Signe Irene Time på vokal, Ellens Utsikt

Søndag

Kl 11:00 Jazzbrunsj med Kongshaug/Ersland Duo, Ellens Utsikt

BILLETTER

Festivalpass hele lørdag kr 595,- (kr 500,- student/medl. SJF) Kjøp billett her.
Silje Nergaard kr 375,- (kr 310,- student/medl. SJF) Kjøp billett her.
Jazzbrunsj søndag 11:00 – 13:00 kr 345,- Bestill bord på booking@sola-strandhotel.no

Festivalpakke 1
Festivalpass lørdag
Jazzbuffet lørdag

Kr 975,-

Festivalpakke 2
Festivalpass lørdag
Jazzbuffet lørdag
1 natt i dobbeltrom/enkeltrom
Frokost

Kr 1525,- per person i dobbeltrom inkludert frokost
Kr 1725,- per person i enkeltrom inkludert frokost

Festivalpakker (inkludert konsertbilletter) og/eller Jazzbrunsj søndag kan bestilles ved å sende en epost til booking@sola-strandhotel.no eller ved å ringe oss på 51 94 30 00.

ARTISTER

SILJE NERGAARD BAND

På sitt nye og 16. album har Silje tatt steget inni en ny og mer elektrisk verden. Her er varme, analoge keyboards på et fundament av elbass, her er funky trommer og afrikansk perkusjon.

Silje Nergaard har de to siste tiårene vært en av Norges heteste jazzeksporter med stor suksess verden over. Nå er hun aktuell med nye låter med selvopplevde “motiver»; En mor i Afrika som venter på regnet. En kokosnøtt-selger i Italia. To gamle mennesker fra Korea som gjenforenes etter å ha elsket hverandre et langt liv. Det ble nye sanger av bildene i Siljes hjerte. Hennes nyeste album heter ”For You a Thousand Times”.

«– Albumet handler om mennesker som berører meg. Noen av historiene er mine egne, andre er langt unna, men de treffer noe i meg. Det var slik tittelen på plata ble til» – sier Silje Nergaard

Silje Nergaard – vokal | Audun Erlien – bass | Andreas Ulvo –piano | Wetle Holte – trommer

THOMAS TORSTRUP KVARTETT MED SIGNE IRENE TIME

Fire jazzmusikere fra Stavanger fremfører rykende ferske, egenkomponerte låter og originale versjoner av kjente standardlåter med Signe Irene Time på vokal.

Simen Kiil Halvorsen debuterte i 2015 med albumet «Scripted conversations». Thomas Torstrup er pianist og organist med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim. Han har i 2014 gitt ut albumet «Snøkorn» og slipper høsten 2018 albumet «Selbu Sessions» på Øra fonogram. Theodor Onarheim og Bendik Andersson er kjent fra bandene Cirrus og Fair Fist, og har bidratt musikalsk på mange kritikerroste album. Signe Irene Time har markert seg som en allsidig vokalist, komponist og improvisator i den norske jazz /improvisasjon scenen.

Simen Kiil Halvorsen – trompet | Thomas Torstrup – piano/fender rhodes | Theodor Onarheim – kontrabass | Bendik Andersson – trommer | Signe Irene Time – vokal

HÅVARD ERSLAND TRIO

Håvard Ersland Trio består av tre lyttende, kreative og søkende musikere som sammen skaper en spennende og lyrisk verden. Det er høy kvalitet på låtmaterialet og kunstnerisk uttrykk og fremførelsen vitner om musikalsk modenhet. Musikerne gir rikelig med rom og veksler på å gripe det, med lekre detaljer og et stort, musikalsk overskudd.

Håvard Ersland – piano | Vidar Starheimsæter – kontrabass | Trond Martin Tanke – trommer

UTB JAZZKVARTETT

Utb jazzkvartett er studenter ved Kulturskolen, Bjergsted som ble satt sammen på kulturskolens talentutviklingsprogram Unge talenter Bjergsted (UtB). Unge talenter Bjergsted er et regionalt talentutviklingsprogram for spesielt interesserte og talentfulle unge elever i musikk.

Emma Hegre – vokal | Skage Larsen – trommer | Markus Årsland – piano | Kristian Skjold – bass

 

ANDRE OPPLEVELSER PÅ HOTELLET

Kontakt