Spameny

Som om ikke to tusen meter sandstrand med tilhørende utsikt er spa nok i seg selv. På Nordsjøbadet Spa finner du åtte behandlingsrom og velværeavdeling med basseng, badstuer, fotbad, kaldtvannskulp og deilige avslapningsområder.
Alle våre behandlinger inkluderer inngang til velværeavdelingen.

Vår spameny inneholder alt fra økologisk ansiktsbehandling til mineraliserende terapibad med 200 jetstråler. Finn deg til rette, la øynene hvile på havet og evigheten og overlat resten til spaterapeuten.

Ansiktsbehandlinger

Klassisk ansiktbehandling
Hudanalyse, rens, peeling, tilpasset maske, ansiktsmassasje, nakke- og skuldermassasje. Serum og krem tilpasset din hud.

50min kr 1090,-
60min kr 1190,- Inkluderer dyprens

Intensiv fuktbehandling 
Klassisk ansiktsbehandling med fuktighetsmaske og Marine Infusion Mask for maksimal effekt. Intensiv fuktighetsbehandling til tørr og fuktfattig hud. Huden føles umiddelbart mykere.

60min kr 1390,-

Intensiv næringsbehandling 
Klassisk ansiktsbehandling med næringsmaske og Marine Infusion Mask for maksimal effekt. For veldig tørr og fettfattig hud. En intensiv næringsbehandling med Omega 3 og 6, vitaminer og mineraler. Huden blir gjenoppbygget, gjennomfuktet og glødende.

60min kr 1390,-

Aknebehandling 
Klassisk ansiktsbehandling med dyprensmaske og Marine Infusion Mask for maksimal effekt. Anti-inflammatorisk og betennelsesdempende. Behandlingen virker poresammentrekkende, helende og gir klarere hud.

60min kr 1390,-

Beroligende behandling 
Klassisk ansiktsbehandling med beroligende maske og Marine Infusion Mask for maksimal effekt. Virker lindrende, beroligende, kjølende og forfriskende på sensitiv og urolig hud.

60min kr 1390,-

Askepottbehandling
Klassisk ansiktsbehandling med Marine Collagen-program. Øker fuktighetsbalansen i huden og reduserer rynker og mimiske linjer. Huden føles glattere, fastere og ser yngre ut. Anti-age.

50min kr 1390,-

Utglattende behandling
Ansiktsbehandling med Marine Hyaluronic-program. Foryngrende behandling som behandler rynker fra roten og fyller ut. Stimulerer huden og reduserer dybden på rynkene. Passer for voksen med tydelige rynker. Anti-age.

70min kr 1590,-

Oppstrammende behandling
Ansiktsbehandling med Marine Silicium-program. Løfter, fyller og glatter huden. Huden blir fastere, klarere og glødende. Passer for hud med linjer og dårlig spenst. Anti-age.

80min kr 1690,-

Eye expert
Digital maske med blant annet akupressur reduserer mørke ringer og poser, samt økt spenst og elastisitet.  Gir et åpent uttrykk og en umiddelbar synlig effekt. I tillegg inngår ansiktsrens, peeling og håndmassasje. Avsluttes med serum og krem tilpasset din hud.

40min kr 990,-

Vakre øyne
Forming og farging av vipper og bryn. Etterfølges av Hyaluronic Eye Patch som virker utglattende og oppfriskende. Umiddelbar synlig effekt. Avsluttes med kremer tilpasset din hud samt en drenerende øyemassasje.

50min kr 1090,-

Hudfornyende behandling
Thalgos revolusjonerende M-CEUTIC-behandling med patenterte produkter. Hudanalyse, dyptgående rens og detox med tre algesyrer som peeler huden. Huden tilføres vitaminer, mineraler og aminosyrer. Ansikts-, nakke- og skuldermassasje. Med korrigerende hudendringsmaske er behandlingen meget effektiv på pigmentering, aknearr, uren hud og ujevn hudtone. Unngå direkte sollys og bruk solkrem SPF 50 etter behandlingen.

40min kr 1090 – uten hudendringsmaske
60min kr 1490 – med hudendringsmaske

Kur på 4 behandlinger anbefales

Thalgoskin expert hudsliping
Hudslipingsprogram med mikrodermasjon og fruktsyrer, som er kraftig hudforyngrende og hudforbedrende. Meget god effekt på rynker og linjer, tap av spenst, grovporet hud, akne og aknearr, pigmenteringer og solskader. Huden blir umiddelbart synlig renere, klarere, glattere og mer oppstrammet.  Unngå direkte sollys og bruk solkrem SPF 50 etter behandlingen.

70min kr 1590,-

Hvis du bestiller en kur med 6 behandlinger i løpet av 6 uker, betaler du kun for 5.

Thalgo iBeauty
Komplett teknologisk hudpleie med Thalgo iBeauty. Maskinen har tre ulike funksjoner; lydbølger, rytmisk ultralyd og radiofrekvens. Dyprens, peeling og detox tilfører fukt, mineraler og næring i dybden og gir økt sirkulasjon og en jevnere hudtone. Utfyllende og oppstrammende behandling med langtidseffekt. Anti-Age.

80min kr 1790,-
100min kr 2090,- Inkluderer rynkekorrigerende program

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet. 

 

Kroppsbehandlinger

Grovkornet skrubb og massasje
Helkroppsskrubb med Aquatic Scrub fra Thalgo. Inneholder havsalt, alger og essensielle oljer som etterlater huden silkemyk og gjennomfuktet. Avsluttes med rygg- og nakkemassasje.

50min  kr 1090,-
80min kr 1590,- Inkluderer helkroppsmassasje

Finkornet skrubb og massasje
Helkroppsskrubb med Descomask Scrub fra Thalgo. En finkornet kremskrubb som etterlater huden myk og smidig.  Avsluttes med rygg- og nakkemassasje.

50min kr 1090,-
80min kr 1590,- Inkluderer helkroppsmassasje

Kropp de luxe
Behandlingen starter med Aquatic grovkornet kroppsskrubb med havsalt, alger og essensielle oljer etterfulgt av terapibad med høyeffektiv vannmassasje. Behandlingen avsluttes med avslappende aromamassasje etter ditt ønske.

80min kr 1790,-
100min kr 2090,- Inkluderer helkropps aromamassasje

Ansikt med massasje
Behandlingen begynner med ryggmassasje etterfulgt av ansiktspleie med rens, peeling, maske og krem, samt nakke- og skuldermassasje.

50min kr 1090,-
80min kr 1590,- Inkluderer helkropps aromamassasje

Solastranden Drøm
Behandlingen begynner med en helkroppsskrubb med Descomask Scrub fra Thalgo. En finkornet kremskrubb som etterlater huden myk og smidig. Den etterfølges av en avslappende rygg- og nakkemassasje som øker sirkulasjonen og myker opp stive og støle muskler. Avsluttes med en klassisk ansiktsbehandling. Her blir du ivaretatt fra topp til tå.

100min kr 1990,-

Leireinnpakning Marine Prelude
Behandlingen starter med en varm innpakning med Dødehavsleire som virker utrensende, remineraliserende og fuktighetsgivende. Under innpakningen kan du nyte en nakke- og skuldermassasje. Etterfølges av en helkroppsskrubb med havsalt som tilfører mineraler og gir en fantastisk peeling. Meget behagelig og velgjørende behandling som etterlater huden meget myk og smidig. Ekstra bra for deg som har verk i muskler og ledd, trener mye eller har problemhud.

60min kr 1390
80min kr 1690 inkl. aroma rygg- og nakkemassasje
100min kr1990 inkl. aroma helkroppsmassasje

Signaturbehandling «Hilsen fra havet»
En meget effektiv og avslappende behandling med inspirasjon fra havet. Behandlingen starter med en helkroppsskrubb med Descomask Scrub fra Thalgo, som inneholder alger og essensielle oljer. Etterfølges av algeinnpakking på hele kroppen. Mens du nyter den varme innpakkingen får du nakke- og hodebunnsmassasje. Energigivende, utrensende, remineraliserende og beroligende. Ekstra bra for deg som har muskel- og leddverk, trener mye, har problemhud eller cellulitter.

60min kr 1390,-

Snart mamma
Velg mellom fotbad og massasje av føtter/legger eller ansiktspleie med rens, peeling og maske. I tillegg får du nakke- og skuldermassasje som gjør underverk for stive og støle muskler.

50min kr 1090,-
80min kr 1590,- Her trenger du ikke å velge – inkluderer både føtter og ansikt

Polynesisk sparituale
Et sparituale med unike produkter fra Polynesia. Produktene inneholder kokosolje, kokosskall, havsalt, ekte vanilje, blomster, alger og hvit sand. En nytelse for alle sanser! Behandlingen begynner med en kroppsskrubb etterfulgt av en rytmisk avslappende polynesisk massasje for hele kroppen. Her brukes også varme stempler fylt med sand fra Bora Bora. Behandlingen avsluttes med Polynesian Sacred Oil for nærende og gylden skimmer.

80min kr 1790,-
100min kr 2290,- Inkluderer Lagoon Water luksusterapibad med vannliljer og alger

Indoceane sparituale
Den ultimate velværebehandlingen. Et sparituale med fokus på Østens mystikk og velgjørende elementer. Behandlingen innledes med en salt- og sukkerskrubb tilsatt oljer. Etterfølges av et avstressende, skimrende melkebad. Deretter følger en avslappende massasje og en fuktgivende, silkemyk kroppsmaske med duft av jasmin. Du vil føle deg totalt avslappet og full av energi.

130min kr 2690,-

Fuktighetsgivende kroppsbehandling
Behandlingen starter med Descomask kroppsskrubb etterfulgt av en varm innpakning med den næringsrike kremen Cold Cream Marine, som pleier og reparerer huden. Under innpakningen kan du nyte en hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med at kremen, med ingredienser fra algevoks og -olje, shea butter og pasjonsfruktfrø-olje, masseres inn over hele kroppen med rolige bevegelser.

50 min kr 1290,-
80 min kr 1790,- Inkluderer ansiktspleie

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av behandling må skje senest 24 timer før behandlingen på telefon 51 94 30 25. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.  

 

 

Massasje

Klassisk massasje
Dyptgående kraftfull massasje tilpasset dine behov. Forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler.

40min kr 850,-
50min kr 990,-

Bambusmassasje
Meget effektiv og dyptgående massasje med bambuspinner på beina. Øker sirkulasjonen og demper ødem og cellulitter. Eteriske oljer øker effekten av massasjen ytterligere. Ekstra bra for deg som trener mye, har stive og støle muskler, cellulitter eller generelt dårlig sirkulasjon.

40min kr 850,-
50min kr 990,- – inkluderer i tillegg armer, nakke og skuldre

Aromamassasje
En myk og avslappende massasje. Dyptvirkende takket være eteriske oljer som velges ut fra ønsket effekt.
Velg mellom: Relax, Detox, Energi

40min kr 850,-
50min kr 990,-
80min kr 1490,-

Hodebunnsmassasje de luxe
Massasje av hodebunn, nakke, skuldre, armer og hender. Løser opp spenninger og er meget avslappende. Ekstra bra for deg som stresser mye eller er plaget av hodepine eller migrene.

40min kr 850,-
50min kr 990,- inkluderer ryggmassasje

Fot- og leggmassasje
En dyptvirkende fot- og leggmassasje som påvirker hele kroppen positivt. Løser opp i spenninger og blokkeringer og øker sirkulasjonen. Ekstra bra for deg som går og står mye, plages av hovne bein eller føler deg tung i beina. Inkluderer et oppfriskende fotbad.

40min kr 850,-
50min kr 990,-  inkluderer skulder- og nakkemassasje

Polynesisk massasje
Rytmisk avslappende polynesisk massasje for hele kroppen. Her brukes varme stempler fylt med sand fra Bora Bora og en fantastisk olje med polynesiske blomster, kokos og alger.

50min kr 1190,-
80min kr 1690,-

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

 

Duobehandlinger

Nyt en deilig massasje sammen med en venn, venninne, søster, mor, kjæreste, kollega eller andre. Utføres i samme rom med to terapeuter.

Duo Klassisk massasje
Dyptgående kraftfull massasje tilpasset dine behov. Forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler.

50min kr 1090,- per person

Duo aromamassasje
En myk og avslappende massasje. Dyptvirkende takket være eteriske oljer som velges ut ifra ønsket effekt: Relax, detox eller energi.

50min kr 1090,- per person
80min kr 1590,- per person

Duo Polynesisk massasje
Rytmisk avslappende polynesisk massasje for hele kroppen. Her brukes varme stempler fylt med sand fra Bora Bora og en fantastisk olje med polynesiske blomster, kokos og alger.

50min kr 1290,- per person
80min kr 1790,- per person

Duo ansikt m/massasje
Behandlingen begynner med en ryggmassasje etterfulgt av ansiktspleie med rens, peeling, maske og krem samt nakke- og skuldermassasje.

50min kr 1190,- per person
80min kr 1690,- per person. Inkluderer helkropps aromamassasje

 

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

Spabehandlinger for menn

I prinsippet passer alle våre behandlinger for alle kjønn, men her er et utvalg av våre bestselgende behandlinger for menn.

Klassisk massasje
Dyptgående kraftfull massasje tilpasset dine behov. Forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler.

40min kr 850,-
50min kr 990,-

Bambusmassasje
Ekstremt effektiv og dyptgående massasje med bambuspinner på beina. Øker sirkulasjonen og gir raskere restitusjon. Ekstra bra for deg som trener mye eller har en stillesittende jobb.

40min kr 850,-
50min kr 990,-  inkluderer i tillegg armer, nakke og skuldrer

Hodebunnsmassasje
Massasje av hodebunn, nakke, skuldre, armer og hender. Løser opp spenninger og er ekstremt avslappende. Ekstra bra for deg som sitter mye foran datamaskinen, stresser mye eller er plaget av migrene.

40min kr 850
50min kr 990

Fot- og leggmassasje
Dyptvirkende massasje som løser opp stive og støle muskler og gir masse energi til hele kroppen. Ekstra bra for deg som trener mye. Inkluderer et oppfriskende fotbad.

40min kr 850,-

Kropp de luxe
Grovkornet helkroppsskrubb, etterfulgt av terapibad med høyeffektiv vannmassasje. Behandlingen avsluttes med en avslappende aromamassasje etter ditt ønske.

80min kr 1690,-
100min kr 2090,- inkluderer helkropps aromamassasje.

Mann – Eye expert
Digital maske for øyepartiet. Minimerer poser og mørke ringer og gir økt spenst og elastisitet. Umiddelbar synlig effekt. I tillegg inngår ansiktspleie med Thalgo sin produktlinje for menn.

40min kr 890,-

Mann ansikt
Få en umiddelbart synlig effekt med vår spesialtilpassede ansiktsbehandling med skreddersydde produkter for menn.

60min kr 1390,-

 

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet. 

 

 

Terapibad

Hydroterapi med høyeffektiv vannmassasje i mineraliserende bad med 200 jetstråler som stimulerer blodsirkulasjonen og lymfesystemet. Avslappende og beroligende, motvirker stive muskler, øker blod- og lymfesirkulasjonen og stimulerer metabolismen. For å øke effekten ytterligere brukes forskjellige eteriske oljer, alger eller havsalt. Fra kurbadet kan du nyte en praktfull havutsikt.

Algebad
Tre forskjellige alger som virker remineraliserende og utrensende. Ekstra bra for deg som trener mye, har muskel- eller ledd verk, hudproblemer eller trenger en detox.

20min kr 750,-

Melkebad
Nyt et velduftende, skimrende og kremaktig mykt melkebad med lotus og alger. Avslappende og avstressende.

20min kr 750,-

Lagoon water
Luksusbad med vannliljer og alger. Avslappende, beroligende og fuktighetsgivende.

20min kr 750,-

Aromabad
Naturlige essensielle oljer med effektiv virkning på kropp og sinn. Velg mellom tre forskjellige oljer:

Detox – avgiftende, utrensende og vanndrivende
Relax – avslappende og beroligende
Energi – oppkvikkende

20min kr 750,-

Sportsbehandling
Behandlingen begynner med terapibad med høyeffektiv vannmassasje. Avsluttes med sportsmassasje etter ditt ønske. Perfekt for deg som trener mye og har stive og støle muskler.

50min kr 1090,-

Kroppsbad de luxe
Behandlingen begynner med Aquatic grovkornet kroppsskrubb med havsalt, alger og essensielle oljer etterfulgt av terapibad med høyeffektiv vannmassasje. Behandlingen avsluttes med avslappende aromamassasje etter ditt ønske.

80min kr 1690,-
100min kr 2090,- Inkluderer helkropps aromamassasje

 

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

 

Hender og Føtter

Spamanikyr
Stell av negler og neglebånd, peeling, maske og håndmassasje. Her bruker vi CND Almond produkter som gir masse næring og fukt.

50min 1090kr
70min 1290kr – inkluderer lakk

Spapedikyr
Fotbad, peeling, stell av negler og neglebånd. Avsluttes med en avslappende fotmassasje. Her bruker vi CND Marine produkter med sand, alger og mynte. Dette er ikke en medisinsk fotbehandling men en fotpleie for friske føtter.

50min 1090kr
60min 1290kr – inkluderer lakk

 

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av behandling må skje senest 24 timer før behandlingen på telefon 51 94 30 25. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.  

 

Figurforming med iPulse 5.1

Behandlingen innebærer en kombinasjon av ultralyd, muskulær elektrostimulering og lymfedrenasje. Vår avanserte biostimulator måler vann, muskel og fettinnhold i kroppen din, og vi vil på bakgrunn av disse resultatene skreddersy et figurformingsprogram spesielt tilpasset deg. iPulsemaskinen forbrenner fett, strammer opp og styrker muskler og vev i kroppen, samt drenerer overflødig væske. Man vil se og føle resultater allerede etter den første behandlingen.

Figurforming behandlingspakke Kr 7500,-

  • 6 behandlinger som gjennomføres i løpet av 2-3 uker for best resultat
    (hver behandling varer fra 60-90 min)
  • BIM test. En analyse av kroppens sammensetning av fett, muskler og vanninnhold gjennomføres i forbindelse med første og siste behandling

Ring oss på 51 94 30 25 for mer informasjon og bestilling.

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 minimum 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

 

Kontakt