Spameny

Som om ikke to tusen meter sandstrand med tilhørende utsikt er spa nok i seg selv. På Nordsjøbadet Spa finner du åtte behandlingsrom og velværeavdeling med basseng, badstuer, fotbad, kaldtvannskulp og deilige avslapningsområder.

Alle våre behandlinger inkluderer inngang til velværeavdelingen.

Vår spameny inneholder alt fra klassisk ansiktsbehandling til mineraliserende terapibad med 200 jetstråler. Finn deg til rette, la øynene hvile på havet og evigheten og overlat resten til spaterapeuten.

Ansiktsbehandlinger

Klassisk ansiktsbehandling
Hudanalyse, hudpleieveiledning, rens, peeling, tilpasset maske, ansiktsmassasje, nakke- og skuldermassasje. Serum og krem tilpasset din hud.

50 min kr 1190
60 min kr 1290 inkl. dyprens

Mann ansikt
Vår spesialtilpassede ansiktsbehandling med skreddersydde produkter for menn fra Thalgo. Gir en umiddelbart synlig effekt.

60 min kr 1490

Intensiv ansiktsbehandling – med dobbel maske
Klassisk ansiktsbehandling med to masker. En maske spesialtilpasset din hud innerst og Marine Infusion Mask over for maksimal effekt. Produkter velges etter din huds behov. Fuktighet til tørr og fuktfattig hud, næring for veldig tørr og fettfattig hud, beroligende som virker lindrende, kjølende og forfriskende for sensitiv og urolig hud, eller antiinflammatoriske, betennelsesdempende og poresammentrekkende produkter for aknehud.

60 min kr 1590

Askepottbehandling 
Ansiktsbehandling med Marine Collagen-program. Øker fuktighetsbalansen i huden, reduserer rynker og mimiske linjer. Huden føles glattere, fastere og ser yngre ut. Passer alle hudtyper og aldre. Anti-age.

50 min kr 1490

Utglattende behandling
Ansiktsbehandling med Marine Hyaluronicprogram. Behandler rynker fra roten og fyller ut linjene. Stimulerer huden og reduserer dybden på rynkene. Passer for voksen hud med tydelige rynker. Anti-age.

70 min kr 1690

Oppstrammende behandling
Ansiktsbehandling med Marine Silicium-program. Løfter, fyller og glatter huden. Huden blir fastere, klarere og glødende. Passer for hud med linjer og dårlig spenst. Anti-age.

80 min kr 1790

Naturlig ansiktsløft
En meget effektiv anti age behandling med Thalgo Marine Exceptional program.
Her brukes en teknikk kalt energi lift massasje, som fungerer som en manuell ansiktsløfting, i kombinasjon med en bio-cellulosemaske med konsentrerte regenererende ingredienser.

50 min kr 1690

For langvarig effekt anbefales 6 behandlinger i løpet av to uker. Ved bestilling av kur på 6 behandlinger i løpet av 2 uker betaler du kun for 5 behandlinger (siste gratis).

Nordsjøbadet drøm
Den ultimate skjønnhetsbehandlingen til ansikt med dyp avslapning. Massasje av armer og hender. Med eksklusive Thalgo Prodige des Oceane produkter. Et patent basert på marinestamceller, flercellet alge og bio-aktivt sjøvann for strammere hud, forminsket rynkedybde, rikelig med fuktighet, mindre urenheter og jevnere hudtone. Høyt konsentrerte og aktive ingredienser i kombinasjon med oppstrammende massasje av ansikt som gir en mer ungdommelig hud.

100 min kr 2290

Pigmentbehandling
Anti-pigmentering med Thalgo Lumière Marine produkter. Reduserer pigmentering og mørke flekker, lysner og jevner ut hudstrukturen i ansiktet. Progressiv tredobbel peeling og den blekende effekten av Brown Alge ekstrakt gir en skreddersydd korreksjon av alle hudfarger og mørke flekker. Gir en klarere og lysere hudfarge og en ungdommelig glød. Anbefalt 1 gang i uken i 3 uker for best resultat. Unngå direkte sollys og bruk solkrem spf 50 etter behandlingen.

60 min kr 1690

Vakre øyne
Forming og farging av vipper og bryn. Etterfølges av Hyaluronic Eye Patch som virker utglattende og oppfriskende. Umiddelbar synlig effekt. Avsluttes med øyekrem tilpasset din hud samt drenerende øyemassasje.

50 min kr 1190

Thalgo iBeauty
Komplett teknologisk ansiktsbehandling med Thalgo iBeauty. Maskinen har tre ulike funksjoner: lydbølger, rytmisk ultralyd og radiofrekvens. Dyprens, peeling og detox tilfører fukt, mineraler og næring i dybden og gir økt sirkulasjon og en jevnere hudtone. Oppstrammende, fyller og glatter huden med synlige resultater fra første behandling, med langtidseffekt. Anti-age.
Behandlingen bør unngås ved nylig satt filler.

80 min kr 1990
100 min kr 2290 inkl. Hyaluronic rynkekorrigerende program

Rynkekorrigerende behandling
Teknologisk hudpleie med Thalgo iBeauty. Dyprens peeling og detox tilfører fukt, mineraler og næring i dybden. Behandling av rynker og linjer med Hyaluronicsyre. Fyller og glatter linjer og rynker, oppstrammende med synlige resultater fra første behandling. Langtidseffekt. Anti­Age.
Behandlingen unngås ved nylig satt filler.

50min kr 1690

Thalgoskin expert hudsliping
Hudslipingsprogram med mikrodermasjon, som er kraftig hudforyngende
og hudforbedrende. Meget god effekt på rynker, linjer, tap av spenst, grovporet hud, akne, aknearr, pigmenteringer og solskader. Huden blir umiddelbart synlig renere, klarere, glattere og mer oppstrammet. Unngå direkte sollys og bruk solkrem SPF 50 etter behandlingen.

70 min kr 1690
Hvis du booker en kur med 6 behandlinger i løpet av 6 uker, betaler du kun for 5.

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet. 

 

Kroppsbehandlinger

Solastranden drøm
Helkroppsskrubb med Revitalising Marine Scrub fra Thalgo. En finkornet skrubb som etterlater huden myk og smidig. Etterfølges av en avslappende rygg- og nakkemassasje som øker sirkulasjonen og myker opp stive og støle muskler. Avsluttes med en klassisk ansiktsbehandling. Her blir du ivaretatt fra topp til tå.

100 min kr 2090

Grovkornet skrubb og massasje
Helkroppsskrubb med Aquatic Scrub fra Thalgo. Inneholder havsalt, alger og essensielle oljer som etterlater huden silkemyk og gjennomfuktet. Avsluttes med rygg- og nakkemassasje.

50 min kr 1190
80 min kr 1690 inkl. helkroppsmassasje

Finkornet skrubb og massasje
Helkroppsskrubb med Revitalising Marine Scrub fra Thalgo. Finkornet skrubb som etterlater huden myk og smidig. Avsluttes med rygg- og nakkemassasje.

50 min kr 1190
80 min kr 1690 inkl. helkroppsmassasje

Kropp de luxe
Aquatic grovkornet kroppsskrubb med havsalt, alger og essensielle oljer, etterfulgt av terapibad med høyeffektiv vannmassasje. Behandlingen avsluttes med en avslappende aromamassasje etter ditt ønske.

80 min kr 1890
100 min kr 2190 inkl. helkropps aromamassasje

Fuktighetsgivende kroppsinnpakning
Behandlingen starter med Revitalising Marine Scrub fra Thalgo etterfulgt av en varm innpakning med den næringsrike kremen Cold Cream Marine fra Thalgo. Under innpakningen kan du nyte en hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med at kremen, med ingredienser fra algevoks og -olje, shea butter og pasjonsfruktfrø-olje, masseres inn over hele kroppen med lette rolige bevegelser.

50 min kr 1390,-
80 min kr 1890,- Inkluderer ansiktspleie.

Leireinnpakning Marine Prelude
Varm kroppsinnpakning med Dødehavsleire. Nakke- og hodebunnsmassasje etterfølges av peeling med havsalt. Utrensende, fuktgivende, avslappende og remineraliserende. Etterlater huden meget myk og smidig. Ekstra bra for deg som har verk i muskler og ledd, trener mye eller har problemhud.

60 min kr 1490
80 min kr 1790 inkl. aroma rygg- og nakkemassasje
100 min kr 2090 inkl. aroma helkroppsmassasje

Signaturbehandling «Hilsen fra havet»
En meget effektiv og avslappende behandling med inspirasjon fra havet. Finkornet kroppsskrubb som etterlater huden myk og smidig. Etterfølges av innpakning i varmeteppe med Thalgos mikroniserte sjøalger samt en nakke- og hodebunnsmassasje.
Behandlingen renser kroppen for avfallsstoffer, reduserer cellulitter og virker muskelavslappende.

60 min kr 1490

Indoceane sparituale
Den ultimate velværebehandlingen. Et sparituale med fokus på Østens mystikk og velgjørende elementer. Behandlingen innledes med en salt- og sukkerskrubb tilsatt oljer. Etterfølges av et avstressende, skimrende melkebad. Deretter følger en avslappende massasje og en fuktgivende, silkemyk kroppsmaske med duft av jasmin.
Du vil føle deg totalt avslappet og full av energi.

130 min kr 2790

Polynesisk sparituale
Et sparituale med unike produkter fra Polynesia. Produktene inneholder polynesiske blomster, kokosolje- og skall, havsalt, vanilje og alger.
Behandlingen innledes med kroppsskrubb etterfulgt av en rytmisk polynesisk massasje for hele kroppen. Her brukes et varmt stempel fylt med sand fra Bora Bora. Behandlingen avsluttes med Polynesian Sacred Oil for næring og gyllende skimmer.

80 min kr 2090
100 min kr 2490 inkl. Lagoon Water terapibad med vannliljer og alger

Atlantic sparituale
En revitaliserende reise inspirert av Atlanterhavets kraftfulle energi. Duft av blomster, frukt og vanilje. Krystallsteiner for å gjenopprette kroppens vitale energilagre. En kroppsskrubb med korn av rosa sand og delikate hvite kvartskrystaller som etterlater huden myk og glatt mens den energigivende massasjen med bergkrystaller og tradisjonelle afrikanske teknikker gir deg fornyet energi.

80 min kr 2090
110 min kr 2590 inkl. terapibad med grønn Olivine ekstrakt

Ansikt med massasje
Behandlingen begynner med ryggmassasje etterfulgt av ansiktspleie med rens, peeling, maske og krem, samt nakke- og skuldermassasje.

50 min kr 1190
80 min kr 1690 inkl. helkropps aromamassasje

Ansikt med minimassasje
Ansiktspleie med rens, peeling, maske og krem inkludert massasje av nakke, skuldre, armer og hender.

40 min kr 1090

Snart mamma
Aromamassasje for nakke, skuldre og øvre rygg som gjør underverker for stive og støle muskler. I tillegg kan du velge et oppfriskende fotbad og massasje av føtter og legger, eller ansiktspleie med rens, peeling og maske.

50 min kr 1190
80 min kr 1690 inkl. både føtter og ansikt

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av behandling må skje senest 24 timer før behandlingen på telefon 51 94 30 25. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.  

 

 

Massasje

Aromamassasje
En myk og avslappende massasje av rygg, nakke, bakside av legger og lår. Dyptvirkende takket være eteriske oljer som velges ut fra ønsket effekt: Relax, detox eller energi.

40 min kr 990
50 min kr 1090 inkl. helkroppsmassasje eller ekstra fokusområde
80 min kr 1590 inkl. helkroppsmassasje inkl. hodebunn og hender

Klassisk massasje
Dyptgående og kraftfull massasje av rygg, nakke, bakside av legger og lår. Forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler.

40 min kr 990
50 min kr 1090 inkl. helkroppsmassasje eller ekstra fokusområde

Bambusmassasje
Meget effektiv og dyptgående massasje med bambuspinner på beina, rygg, nakke og skuldre. Øker sirkulasjonen og demper ødem og cellulitter. Eteriske oljer øker effekten av massasjen ytterligere. Ekstra bra for deg som ønsker en ekstra dyp massasje. Virker oppstrammende og utrensende.

40 min kr 990
50 min kr 1090 inkl. armer, nakke og skuldre

Indoceane massasje
En behandling med teknikker og dufter inspirert av Østens mystikk og velgjørende elementer. Innledes med en indisk punktmassasje med Qi Balm som løser opp spenninger. Etterfølges av en dyp, taktfast og avslappende massasje inspirert av den indiske Arjuvediske massasjen.

50 min kr 1390
80 min kr 1890

Polynesisk massasje
Rytmisk avslappende polynesisk massasje for hele kroppen. Her brukes et varmt stempel fylt med sand fra Bora Bora og kokosolje med polynesiske blomster og vanilje.

50 min kr 1390
80 min kr 1890

Atlantic massasje
En revitaliserende reise inspirert av Atlanterhavets kraftfulle energi. Krystallsteiner for å gjenopprette kroppens vitale energilagre. Skimrende, velduftende massasjekrem som gir fukt til huden. Energigivende massasje med bergkrystaller, og tradisjonelle afrikanske teknikker som gir deg fornyet energi.

50 min kr 1390
80 min kr 1890

Hodebunnsmassasje de luxe
Massasje av hodebunn, nakke, skuldre, armer og hender. Løser opp spenninger og er meget avslappende. Ekstra bra for deg som stresser mye eller er plaget av hodepine eller migrene.

40 min kr 990
50 min kr 1090 inkl. ryggmassasje

Fot- og leggmassasje
Dyptvirkende fot- og leggmassasje som påvirker hele kroppen positivt. Løser opp i spenninger og blokkeringer og øker sirkulasjonen. Ekstra bra for deg som går og står mye, plages av hovne bein eller føler deg tung i beina. Inkluderer et oppfriskende fotbad.

40 min kr 990
50 min kr 1090 inkl. skulder og -nakkemassasje

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

 

Duobehandlinger

Nyt en deilig massasje sammen med en venn, venninne, søster, mor, kjæreste, kollega eller andre. Utføres i samme rom med to terapeuter.

Duo aromamassasje
En myk og avslappende massasje.
Dyptvirkende takket være eteriske oljer som velges ut fra ønsket effekt: Relax, detox eller energi.

50 min kr 1190 per person
80min kr 1690 per person

Duo klassisk massasje
Dyptgående og kraftfull massasje tilpasset dine behov. Forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler.

50 min kr 1190 per person

Duo hodebunnsmassasje de luxe
Massasje av hodebunn, nakke, skuldre, armer, hender og rygg. Løser opp spenninger og er meget avslappende.

50 min kr 1190 per person

Duo polynesisk massasje
Rytmisk avslappende polynesisk massasje for hele kroppen. Her brukes et varmt stempel fylt med sand fra Bora Bora og kokosolje med polynesiske blomster og vanilje.

50 min kr 1490 per person
80 min kr 1990 per person

Duo ansikt med massasje
Behandlingen begynner med ryggmassasje. Etterfølges av ansiktspleie med rens, peeling, maske og krem, samt nakke- og skuldermassasje.

50 min kr 1290 per person
80 min kr 1790 per person inkl. helkropps aromamassasje

Duo fot- og håndspa
En avslappende fot- og håndbehandling med velgjørende produkter. Behandlingen starter med et saltvannsfotbad. Etterfulgt av skrubb og maske på hender og føtter. Avsluttes med massasje av hender, føtter og legger. Etterlater hender og føtter silkemyke.

50 min kr 1290 per person

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

Hender og Føtter

Fot- og håndspa
En avslappende fot- og håndbehandling med velgjørende produkter. Behandlingen starter med et saltvannsfotbad. Etterfulgt av skrubb og maske på hender og føtter. Avsluttes med massasje av hender, føtter og legger. Etterlater hender og føtter silkemyke.

50 min kr 1190
80 min kr 1690 inkluderer Facial modeling mask fra VOESH. Velg mellom Pearl, Gold eller Black diamond.

Spamanikyr
Stell av negler og neglebånd, peeling, maske og håndmassasje. CND Almond-produkter som gir masse næring og fukt.

50 min kr 1190
70 min kr 1390 inkl. neglelakk

Spapedikyr
Fotbad, peeling, stell av negler og neglebånd. Avsluttes med en avslappende fotmassasje. CND Marine-produkter med sand, alger og mynte. Dette er ikke en medisinsk fotbehandling men en fotpleie for friske føtter uten problemer med hard hud.

50 min kr 1190
70 min kr 1390 inkl. neglelakk

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av behandling må skje senest 24 timer før behandlingen på telefon 51 94 30 25. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.  

 

Terapibad

Hydroterapi med høyeffektiv vannmassasje i Klafs terapibad. Avslappende og beroligende, motvirker stive muskler, øker blod- og lymfesirkulasjonen og stimulerer metabolismen. For å øke effekten ytterligere brukes forskjellige eteriske oljer, alger eller havsalt. Fra kurbadet kan du nyte en praktfull havutsikt.

Velg mellom:

Algebad- Tre forskjellige alger. Virker remineraliserende og utrensende.
Melkebad – Velduftende, skimrende og kremaktig med lotus og alger.
Lagoon Water – Luksusbad med vannliljer og alger. Velgjørende for hud og hår.
Aroma – Naturlige essensielle oljer i blanding Detox, Relax eller Energi.

20 min kr 850

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

 

Figurforming med iPulse 5.1

iPulse 5.1

Vår avanserte biostimulator måler vann-, muskel- og fettinnhold i kroppen din. Vi skreddersyr et figurformingsprogram spesielt tilpasset deg.

Maskinen forbrenner fett, strammer opp og styrker muskler og vev i kroppen, samt drenerer overflødig væske. Reduserer cellulitter, fettansamlinger og slapp hud. Gir en slankere, strammere og sunnere figur.

70 min kr 1600 inkl. BMI og måling ved første og siste behandling
50 min kr 1400 ekstrabehandling til kur

Hvis du booker en kur med 6 behandlinger i løpet av 2-3 uker, betaler du kun for 5 (siste gratis).
Kur a 6 kr 7200

Ring oss på 51 94 30 25 for mer informasjon og bestilling.

Med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

Vi minner om at avbestilling av spabehandling må skje på telefon 51 94 30 25 minimum 24 timer før behandlingen. Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

 

Greit å vite

Alle våre behandlinger inkluderer inngang til velværeavdelingen med basseng, badstuer, kaldtvannskulp, fotbad og deilige avslapnings- områder.

Vi anbefaler at du benytter velværeavdelingen før spabehandlingen slik at du får best mulig effekt av produktene brukt i behandlingen.

Alle våre ansiktsbehandlinger inkluderer hudpleieveiledning, og våre terapeuter setter gjerne opp et hjemmeprogram til deg. Produkter til hjemmebehandling vil forsterke og forlenge effekten av din behandling.

Vi minner om at spa er en stille sone og at oppholdet skal være en privat opplevelse. Vennligst legg igjen kamera og mobiltelefon i garderoben.

Nordsjøbadet Spa har 16 års aldersgrense.

Badetøy er obligatorisk og kan kjøpes i vår sparesepsjon. Når du kommer får du låne en badekåpe, tøfler og håndkle. Vi setter pris på om du dusjer i garderoben før spabehandlingen.

Fint om du møter 20 – 30 minutter før avtalt behandlingstime.

Husk å drikke mye vann både før og etter spa- behandlingen.

I spa er te, vann og frukt gratis. Andre drikkevarer kan kjøpes. Kombiner gjerne spabesøket med et måltid i Strandbaren eller restauranten.

Er du gravid, allergisk eller bruker medisiner, bør du gi beskjed om dette når du bestiller og til spaterapeuten din. Ved alvorlig sykdom må legeerklæring medbringes.

Avbestilling av behandling må gjøres på telefon 51 94 30 25 senest 24 timer før behandlingen.  Avbestilling etter dette vil belastes i sin helhet.

Kontakt