Nordsjøbadet Spa

På Sola Strand Hotel, like utenfor Stavanger, finner du Nordsjøbadet Spa. I sanddynene utenfor bøyer marehalmen seg for havbrisen mens Nordsjøen glitrer i solskinnet. Naturen som omgir Nordsjøbadet Spa er som balsam for kropp og sjel.

Vi tilbyr åtte behandlingsrom, basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, fotbad og deilige avslapningsområder. Her kan du nyte et bredt utvalg profesjonelle spabehandlinger, alle inspirert av våre omgivelser. Kombiner gjerne besøket i Nordsjøbadet Spa med et besøk i Strandbaren eller i vår restaurant hvor man kan nyte et måltid og forfriskninger som en fin avslutning på spabesøket.

Vi anbefaler å bestille spabehandling i god tid før besøket. Alle våre behandlinger inkluderer også inngang til vår velværeavdeling.

Velkommen til oss for en frydefull sanseopplevelse, avkobling og påfyll av energi!

Åpningstider i Nordsjøbadet Spa

Mandag – Fredag 12:00-20:00
Lørdag 11:00-20:00
Søndag 11:00-18:00

Velværeavdelingen

Velværeavdelingen er til fri benyttelse for alle boende gjester kl 07:00-20:00. Se egne åpningstider for barn under. Inngang til velværeavdelingen inngår i alle våre spabehandlinger. Gjester som ikke bor på hotellet ønskes velkommen til å benytte velværeavdelingen alle dager bortsett fra lørdager grunnet kapasitet.

Inngang kr 450,- inkluderer lån av tøfler, håndkle og en spesialdesignet badekåpe du kan ta med deg hjem. Inngang for våre konferansegjester kr 225,-.

Barn

Nordsjøbadet Spa har aldersgrense 16 år.
Barn som bor på hotellet er hjertelig velkommen i velværeavdelingen i følge med voksne alle dager kl 07:00-11:00. Om sommeren er det egne åpningstider for barn.
Vi ber om at alle barn som bruker bleie bruker badebleie i bassenget.

Avbestilling

Spabehandlingen du har bestilt er tilrettelagt spesielt for deg. Dersom
du ikke har muligheten til å komme til avtalt tid, må dette meddeles oss
senest 24 timer før. Ikke avbestilte timer belastes 100%. Avbestilling må gjøres på telefon 51 94 30 25.

Gavekort på gode opplevelser

Gavekort kan kjøpes i resepsjonen eller i vår nettbutikk her.

Kontakt

Timebestilling/-avbestilling:
Telefon: +47 51 94 30 25
E-post: spa@sola-strandhotel.no

Besøksadresse:
Sola Strand Hotel
Axel Lunds veg 27
4055 Sola

Kontakt