Kontakt

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, kun 2 kilometer fra Stavanger Lufthavn Sola og 15 kilometer fra Stavanger og Sandnes.

Kontakt
Telefon: (+47) 51 94 30 00
Epost: booking@sola-strandhotel.no

GPS koordinater
Lon: 5° 36″ 16′
Lat: 58° 53″ 6′

Adresse
Axel Lunds veg 27
4055 Sola, Norway

Se kart her

Reisen hit
Sola Strand Hotel har en unik beliggenhet og er meget lett tilgjengelig, om man kommer reisende fra andre steder i Norge eller fra utlandet.

Hotellet ligger 15 km sør for Stavanger og 2 km fra Stavanger lufthavn, Sola. Det er gode vei- og fergeforbindelser mot Bergen i vest og Kristiansand i sør. Hotellet er et meget godt utgangspunkt for utflukter i Stavangerregionen, og fjordene i Rogaland og Hordaland.

Det er gratis parkering ved hotellet, og vi tilbyr elbil-lading for hotellets gjester, med både standard ladere og Tesla destinasjonsladere.

Hotellet er et av stedene i Sola kommune og regionen for øvrig som har bysykler tilgjengelig. Se mer informasjon om dette på Kolumbus sine nettsider her.

Det finnes direkteruter til rundt 40 destinasjoner i inn- og utland fra Stavanger lufthavn, Sola. Se oversikt her.

Det finnes også flere bussforbindelser ved holdeplassen som ligger ca 1,5 km fra hotellet. Se Kolumbus for informasjon om deres ruter. Se informasjon om Flybussen sine ruter her.

Kontaktpersoner

Kontakt