Kurs- og konferansemeny

 

FORRETT

HOVEDRETT

DESSERT

Mandag

Kremet skogsoppsuppe
brødcrisp, rømme, confit av and

Indrefilet av edelgris
fylt med eggerøre, stekte potetterninger, gribichesaus
og dagens grønnsaker

Fransk kake
pasjonsfruktkrem
og honningbunn

Tirsdag

Laksetartar
pepperrotkrem, syltede epler, saltet agurk og fritert quinoa

 

Sesampanert kyllingrull
crispy kyllingskinn,
asiatisk soyasaus, stekt ris
smørdampet pak choi,
grønnsakswok

 

Kokosmousse
med bjørnebærgelé
og mint

Onsdag

Kremet blomkålsuppe
blomkålsalat og kongereker

Skinnstekt torsk
potetkrem, kremost med avruga rogn, grønn persillesaus, confitert tomat, gulbeter

 

Appelsinkake
med kandisert appelsin
og sitronkrem

 

Torsdag

Erte panna cotta
sitrusmarinerte reker, salat og crunch

 

Flatbiff av hjort
rustikk potetkake, rødvinssaus,
soppsauté, jordskokkpuré
og fritert blomkål

 

Sjokolade cremeux
med hasselnøtt, karamell og vanilje

Fredag

Røkt kveitekrem
brødcrisp, brokkoli, syltet rødløk

Flatbiff av kalv
Annapotet, bordelaisesaus, sellerirotpuré,
braisert portobellosopp og gulrot

Pistasjmakron
med variasjon av pære

 

Kontakt