Kurs- og konferansemeny

 

FORRETT

HOVEDRETT

DESSERT

Mandag

Kremet jordskokksuppe
Stekt bacon og jordskokkchips

Epleglasert indrefilet av edelgris
smørstekt rissolepotet, stekt sjalottløk, eplesaus og dagens grønnsaker

Baked Alaska
flambert sjokolade og krokanis

Tirsdag

Rødbetegravet laks
posjert egg, avocadosalat

«Kyllingfrikassé»
anrettet på soppstuing
fondantpotet, dagens grønnsaker

Melkesjokoladefudge
med bringebærgelé og bringebærsorbet

Onsdag

Tartar av storfe
klassisk tilbehør med en moderne vri

Skinnstekt torsk
bakt potetpuré, aspargesbønnesauté med stekt chorizo, konfitert tomat, nøttesmør

Glasert kirsebærmousse
med hvit Serinakake

Torsdag Gulrotsuppe
med kokosmelk, chili, koriander og syltet gulrot

Flatbiff av hjort
Karamellisert løkpuré, sopp timbale, potetkrem, viltsaus og tyttebærgelé

Sjokoladeostekake
med saltet karamell

Fredag

Pannestekte kamskjell
På kremet tagliatelle med stekt bacon

Flatbiff av kalv
Polenta, gorgonzolasaus, ertepuré, botaneløk sous vide, gulrot

Mascarponekrem
I sjokoladeskål med bringebærgelé og sjokoladesaus

 

Kontakt