Kurs- og konferansemeny

 

FORRETT

HOVEDRETT

DESSERT

Mandag
Røkt potetsuppe
laget på Gydapotet, serveres med potet chips

Farsert indrefilet av edelgris
rullet i urtecrunch,
rosmarinsaus, og potetkake,
dagens grønnsaker

Mango- og limemousse
med mango- og limesorbet

Tirsdag

Posjert egg og couscous
med spekeskinkechips og parmesan

Lettsaltet torsk
på potetkrem, persillesaus og
dagens grønnsaker

 

Blodappelsin- og vaniljekake
med hvit sjokolade

Onsdag

Røkt torsk
rullet i laksefarse
med spinatpuré, eggekrem og pepperrot

Helstekt flatbiff av hjort
sauté på selleri,
druer og valnøtter,
rustikkpotetkake og
viltsaus

Kaffekrem og hasselnøtt

 

Torsdag

Grønn sellerisuppe
serveres med
tomatkrem og karse

Kyllingbryst
fylt med spinat og parmesan
couscous, parmesankrem og
dagens grønnsaker

 

Glasert pasjonsfruktmousse
karamelliserte nøtter og hvit sjokoladeis

Fredag

Stekt kamskjell
med safran- og blomkålkrem
ørretrogn, stekt Romanesko og grønn crisp

Helstekt flatbiff av kalv
confitert potet med gratinert potetpuré, rødvinssaus og dagens grønnsaker

Mørk sjokoladecermaux
og solbær med vaniljeganache

 

Kontakt