Kurs- og konferansemeny

 

FORRETT

HOVEDRETT

DESSERT

Mandag
Kremet gulrotsuppe
med appelsin, ingefær, rømme og grissinit

Innbakt indrefilet av edelgris
serveres med spinat- og løksauté, potetkake med vellagret Jarlsberg, bakte gulbeter, vårløk, portvinsaus

Éclair
(vannbakkels)
med solbærkrem og bær

Tirsdag

Røkt hjortetartar
ripsgelé, pepperrotkrem, syltet løk
og crisp

Langtidsbakt kveite
karamellisert løkpuré, panert brandade. Bakt rødbet- og broccolini, sitronsaus

Gateau Marcel
med limekrem

Onsdag

Pannestekt kveite
med stekt chorizo, blomkålkrem og rugcrisp

Flatbiff av hjort
serveres med potet- og hvitløkspuré,
sauté av sopp og sukkererter, bakt gulrot og timiansaus

Saltet karamellmousse
med karamelliserte pekannøtter og pasjonssorbet

Torsdag

Kremet skalldyrsuppe
serveres med marinerte reker og fennikel-crudité

Kyllingbryst i spekeskinke
sprøtt kyllingskinn, dagens grønnsaker, paprikasaus og fondantpotet

Karamellkurv
med hvit sjokolade og limemousse

Fredag

Stekte kamskjell
med blomkål- og spinatpuré, brent blomkål og granateple- vinaigrette

Helstekt flatbiff av kalv
broccolini i tempura, bakt sjalottløk, gulrot, Annapotet og rødvinssaus

Ostekake
serveres med mangosorbet

 

Kontakt