Kurs- og konferansemeny

 

FORRETT

HOVEDRETT

DESSERT

Mandag

Skalldyrsuppe
brødcrisp, skalldyrsalat og safranmajones

Flatbiff av lam
Kremede linser med bacon,
lammesjy og dagens grønnsaker

Mango- og chilikrem
med kokossorbet

Tirsdag

Sukkersaltet laks
på dillkrem, Avruga kaviar, saltet agurk, eplechips, pepperrot og syltet rødløk

 

Kylling sous vide
crispy kyllingskinn, grønnkålsauté, rød paprika saus, polenta og dagens grønnsaker

 

Lakris- og appelsinmousse

Onsdag

Spinatsuppe
med posjert egg, ristede mandelflak og chorizoolje

Skinnstekt torsk
dillstuede poteter, blåskjellsaus med safran, smørstekt brødkrutong, syltet delikatesseløk og  ertepuré

 

Hvit sjokolade crémeux
med lime og marengstopper

 

Torsdag

Lettsaltet torsk
ertebuljong, rødbetesmør og stekt bacon

 

Braissert lammeskank
Rustikk Potetpuré, glassert gulrot, langtidsbakte sellerirot  smørdampede erter og lammesjy

 

Kokos panna cotta
Pasjonsfrukt og marengs

Fredag

Røkt andebryst
kirsebærgelé, selleripuré, rosenkålblader

Flatbiff av hjort
rustikk potetkake, viltsaus og
dagens grønnsaker

Sjokolademousse
med pasjonsfrukt og marshmallows

 

Kontakt