Bestill rom

Sola Strand Hotel tilbyr 135 hotellrom. Flere av rommene har praktfull panoramautsikt over Solastranden og Nordsjøen. Dersom våre gjester ønsker å omgi seg med litt ekstra luksus, kan vi tilby overnatting i en av våre tre suiter; Tårnsuiten, Kongesuiten eller Strandsuiten. Alle med slående havutsikt. Vi tilbyr også to flotte juniorsuiter.

Våre hotellrom er av ulik alder og kvalitet, og gjennom over 100 år med påbygg og utbygging er rommene litt forskjellige fra bygg til bygg.

Frokost er inkludert i romprisen. Bestill rom direkte her på nettsiden i dag.

I Nordsjøbadet Spa tilbyr vi åtte behandlingsrom, basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, fotbad og deilige avslapningsområder.

Vi følger smittevernreglene som er utarbeidet av myndighetene, og inngang til velværeavdelingen er derfor kun tilgjengelig for gjester som bor på hotellet, og er noe begrenset. En klokketime for inngang må bestilles ved ankomst til hotellet.

Barn i følge med voksne som bor på hotellet er velkommen til å benytte velværeavdelingen mandag-lørdag kl 07:00-11:00, og søndag kl 07:00-10:00, i hele sommerperioden. Ellers er det 16 års aldersgrense i velværeavdelingen. Inngang til velværeavdelingen koster kr 225 per voksen per romdøgn (inkl. et barn under 16 år), kr 50 per ekstra barn.

Vi anbefaler å bestille eventuelle spabehandlinger i god tid før besøket. Ta en titt på vår behandlingsmeny her.

 

Kontakt