Bestill hotellrom

HøstJazz på Sola Strand Hotel

Velkommen til HøstJazz på Sola Strand Hotel. Jazz blandes med moderne innslag av salsa når Jazzforum i samarbeid med Sola Strand Hotel og Sola Kommune fyller hotellet med et utvalg spennende jazzband helgen 1.-2. oktober 2016. 
 
Lørdagens HøstJazz starter med Jukebox Jazzgroup i Ellens Utsikt, etterfulgt av konsert med det anerkjente franske bandet Paris Combo, før Efrain Toro og Bjergsted Jazzensemble avslutter festivalen med sitt salsaprosjekt.
 
Søndag 2. oktober inviterer vi til Jazzbrunsj med utsikt over Solastranden i Ellens Utsikt. Vår kjøkkensjef setter sammen en fristende brunsjbuffet som kan nytes til toner av jazz.
 
Med våre festivalpakker kan konsertene kombineres med et besøk i restauranten eller overnatting og velvære i Nordsjøbadet Spa.
 
Program
 
Lørdag 1.oktober
 
Kl.15.00 Jukebox Jazzgroup
 
Kl.18.00 Paris Combo 
 
Kl.20.00 Jazztoner i Strandbaren
 
Kl.22.00 Efrain Toro med Bjergsted Jazzensemble salsaprosjekt
 
Søndag 2.oktober
 
Kl.11.00-13.00  JazzBrunsj i Ellens Utsikt kr 295,-
 
Billetter
 
Festivalpass lørdag               kr 495,-
 
Jukebox Jazzgroup              kr 150,-
Paris Combo                          kr 300,-
Bjergsted Jazzensemble        kr 250,-
 
Festivalpakke 1
 
Festivalpass lørdag
Jazzbuffet
 
Kr 860,-
 
Festivalpakke 2
 
Festivalpass lørdag
Jazzbuffet
1 natt i dobbeltrom/enkeltrom
Frokost
Inngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa
 
Kr 1295,- per person i dobbeltrom
Kr 1595,- per person i enkeltrom
 
Konsertbilletter kjøpes her
Festivalpakker (inkludert konsertbilletter) kan bestilles her, ved å ringe oss på 51 94 30 00 eller ved å sende en epost til booking@sola-strandhotel.no.
 
Konsertene
 
Vi starter lørdagen med Jukebox Jazzgroup ledet av gitarist Alexander Grønstad. Her får man gjenhør med moderne jazzstandarder fra blant annet Herbie Hancock, Cannonball Adderly og Jan Garbarek. Jukebox Jazzgroup serverer deg noen av de mest spennende godbiter fra den moderne jazzkatalogen. Jukebox Jazzgroup er: Alexander Grønstad: gitar, Mathias Hagen: sax, Håvard Ersland: keyboards, Trond Martin Tanke: trommer og Vidar Starheimsæter: Bass.
 
Paris Combo er et fransk band, og som navnet indikerer har de base i Paris. De har en utforskende inngang til musikken de spiller og blander elementer fra den franske chanson-tradisjonen i Frankrike, sigøynermusikk, amerikansk jazz og swing samt nordafrikansk musikk. Selv sier de at de spiller worldmusic, og det i den videste forstand. Paris Combo har spilt live over hele verden. De ble den store overraskelsen på Maijazz 2015, og nå er de tilbake. Vi gleder oss til å oppleve Paris Combo på HøstJazz på Sola Strand Hotel. Paris Combo er: Belle du Berry: vokal, trekkspill. David Lewis: trompet, piano. Emmanuel Chabbey: bass, Francois Jeannin: trommer, Potzi: gitar.
 
Når en av verdens stjerneperkusjonister Efrain Toro fra Puerto Rico spiller opp sammen med Bjergsted Jazzensemble svinger det ordentlig. Det blir en rytmisk fest som passer for alle, om man ønsker å lytte til flott, frisk musikk spilt av dyktige og talentfulle musikere i Bjergsted jazzensemble eller svinge seg til salsamusikken. Foruten Efrain Toro har Bjergsted Jazzensemble med seg Tor Yttredal: sax, Tore Johansen: trompet, Stein Inge Brækhus: trommer, Dominique Brackev: trombone og Espen Wensaas: gitar.