Bestill hotellrom

Jul og nyttårsaften

Førjulsstemningen hos oss her ute på Solastranden er ikke som alle andre steder. Kanskje fordi vi har pyntet til jul og ønsket velkommen til julebord i over 100 år. Vi har fremdeles noe ledig i desember og håper at vi kan få gleden av å ønske deg og dine kolleger, venner eller familie hjertelig velkommen.
 
Julebord
Våre kokker tryller frem et utvalg velsmakende menyer, og vi pynter til jul for å skape en fin ramme rundt årets juleavslutning for deg og dine kolleger i historiske omgivelser.
 
Vi tilbyr også gode priser på overnatting i forbindelser med julebord som inkluderer frokost og inngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa med basseng, badstuer, kaldtvannskulp, avslapningsområder og trimrom.
 
Overnatting i enkeltrom kr 785,- per rom
Overnatting i dobbeltrom kr 885,- per rom
 
Åpent julebord 3. og 10. desember
 
Velkomstgløgg
Bugnende julebuffet
Poor Edward spiller i Strandbaren etter middag
 
Kr 585,- per person
 
Julelunsj
Vår velsmakende julebuffet består av et utvalg kalde retter og tradisjonell julemat. Våre konditorer steller i stand de deiligste hjemmelagde kaker og desserter. På søndager kommer også nissen på besøk for å hilse på barna.
 
Man-fre kr 435,- per person
Søndag kr 540,- per person
Barn 4-12 år halv pris
Barn 0-3 år gratis
 
Nyttårsaften
Velkommen til nyttårsfest her ute på Solastranden. Vi ønsker velkommen med en aperitiff, før vår kjøkkensjef byr på en smakfull 5-retters meny etterfulgt av litt bobler i glasset ved midnatt.
 
Aperitiff
5-retters meny
Et glass musserende og kransekake ved midnatt
 
Kun nyttårsfest kr 995,- per person
Nyttårsfest og overnatting i enkeltrom kr. 1695,- per person
Nyttårsfest og overnatting i dobbeltrom kr 1445,- per person
 
Overnatting inkluderer en bugnende frokostbuffet 1. januar og inngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa med basseng, badstuer, kaldtvannskulp og avslapningsområder.
 
Ring oss på 51 94 30 00 eller send oss en epost på booking@sola-strandhotel.no for et uforpliktende tilbud på julebord, nyttårsfest- /pakke, eller for å bestille bord på vår julelunsj.
 
Hjertelig velkommen!