Bestill hotellrom

Påskeferie på Solastranden

Vi holder åpent hele påskeuken og gleder oss til å ønske velkommen til overnatting, velvære i Nordsjøbadet Spa eller en kopp kakao i Strandbaren etter strandturen.
 
Overnatting
Enkeltrom fra kr 950,-
Dobbeltrom fra kr 1095,-
Familierom kr 1580,- per rom per natt (2 voksne + 2 barn)
Overnatting inkluderer frokost og inngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa.
 
Nordsjøbadet Spa
I velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa kan man nyte basseng med motstrøm, badstuer, fotbad, kaldtvannskulp og deilige avslapningsområder. Velværeavdelingen er åpen 07:00-22:00 hele påskeuken. Barn i følge med voksne som bor på hotellet er hjertelig velkommen i velværeavdelingen 07:00-10:30 og 18:00-20:00. Ellers er det 16 års aldersgrense.
 
Vi anbefaler at spabehandlinger bestilles i god tid før besøket. Se vår behandlingsmeny her, og ring oss på 51 94 30 25 for å bestille time.
 
Opplevelsespakker
Vi tilbyr alle våre pakker med overnatting i kombinasjon med gode opplevelser; golf, surfing, romantikk, shopping, Kongeparken, kunst og kultur og spapakker, hele påskeuken – Se alle våre pakker her.
 
Mat og drikke
Vår restaurant, Strandbaren og Strandkiosken er åpen hver dag hele påsken og vi tilbyr deilig mat, varm kakao, og himmelske kaker til alle våre påskegjester. 
 
Andre påskedag, mandag 17. april, inviterer vi til Påskebrunsj i Sverresalen kl 11.00 – 14.00.
 
Aktiviteter
Solastranden ligger langstrakt like utenfor hotellet, og i resepsjonen kan man låne strandleker eller drager som flyr høyt på Jærhimmelen. Hos oss kan dere også låne sykkel gratis for å oppleve nærområdet, eller den naturskjønne Nordsjøvegen, på to hjul. Gi beskjed før ankomst, så holder vi av sykler til dere. Les mer om Nordsjøvegen her.
 
Tilbudene gjelder 7. – 17. april 2017.
 
Bestill påskeferie på Solastranden her, ring oss på 51 94 30 00 eller send en epost til booking@sola-strandhotel.no.
 
Hjertelig velkommen til påskeferie på Solastranden!