Bestill hotellrom

À la carte meny

Våre kokker har komponert en à la carte meny med sesongens beste råvarer.
Serveres mandag til lørdag kl 17:00 til 22:30.

Forretter
 
Røkt andebryst fra Gårdsand kr 145,-
Persillerotkrem, salat på jærcress, eplereduksjon,
brødcrisp
 
Gratinert sjøkreps kr 169,-
Grillet hjertesalat, mangosalsa og paprikapuré
 
Sola Strand Hotels fiskesuppe kr 165,-
Med reker, blåskjell, fisk, grønnsaker og brød
 
Hovedretter
 
Skinnstekt skrei kr 295,-
Langtidsbakt sellerirot, syltet delikatesseløk, spinatsauté, beurre blanc
og små kokte dillpoteter
 
Filet av hjort kr 335,-
Beter fra Sola, syltet squash, gulrotpuré, timiansaus
og stekte poteter
 
Langtidsbakt blomkål kr 245,-
Syltet løk, gulrotchips og beurre blanc
 
Desserter
 
Yoghurt panna cotta kr 115,-
Jordbærcoulis, sjokoladeis
 
Appelsin Bavaroise kr 120,-
Blodappelsin-sorbet og appelsingelé
 
Lokale oster kr 135,-
Fønix fra Stavanger Ysteri, mellomlagret Jærost fra Voll Ysteri, Snedig fra Stavanger Ysteri.
Serveres med kjeks og kompott
 
Historisk meny kr 565,-
 
Kremet purreløksuppe
Purreløkringer og lettsaltet svineknoke
 
Timian og hvitløksmarinert kalv
Potetmuffins med eple og bacon, kalvesjy, brent løk og gulrotpuré,
og rosenkål fra Vang gård
 
Sjokolade
Mørk sjokoladeganache, hvit sjokolademousse,
og sjokoladeis
 
Se også vår smårettmeny her.