Bestill hotellrom

À la carte meny

Våre kokker har komponert en à la carte meny med sesongens beste råvarer.
Serveres mandag til lørdag kl 17:00 til 22:30.

Forretter
 
Kalvepastrami kr 145,-
Serveres med trøffelmajones, crisp
og en variasjon av historiske tomater
 
Gazpacho kr 145,-
Kald, sommerlig og sterk tomatsuppe. Laget med 
historiske tomater, serveres med marinerte reker
 
Sola Strand Hotels fiskesuppe kr 165,-
Med reker, blåskjell, fisk, grønnsaker og brød
 
Hovedretter
 
Skinnstekt filet av fjellørret fra Sirdal kr 295,-
Serveres med dillpoteter, sitronsaus og
friske sommergrønnsaker fra Undem
 
Rosastekt andebryst fra Drangedal kr 335,-
Timiansaus, stekte jærpoteter og dagens
friske grønnsaker fra Undem
 
Langtidsbakt blomkål kr 245,-
Syltet løk, gulrotchips og beurre blanc
 
Desserter
 
Hvit sjokoladeparfait kr 115,-
Anrettes med kjørvel og skogsyregranite, rips,
brent hvit sjokolade og crumble på mandelbrød
 
Hvit sjokolade og Tonkakrem kr 120,-
Med lakrisis, bringebærgelé, bringebær,
sponge og kjørvel
 
Lokale oster kr 135,-
Fønix fra Stavanger Ysteri, mellomlagret Jærost fra Voll Ysteri, Snedig fra Stavanger Ysteri.
Serveres med kjeks og kompott
 
Historisk meny kr 565,-
 
Stekte kamskjell
På risotto med rødbete og friske urter fra Kryddergarden
 
Indrefilet av okse 
Marinert med sitron og timian. Annapotet,
rødvinssaus og dagens friske grønnsaker fra Undem
 
Pistasj og jordbær
Pistasjis, karamellisert pistasj, pistasj-sponge,
jordbærkrem og friske jordbær
 
Se også vår smårettmeny her.