Bestill hotellrom

Kurs- og konferansemeny

 

 

FORRETT

HOVEDRETT

DESSERT

Mandag:

Kremet gulrotsuppe
med appelsin, ingefær, rømme og grissinit

 

Innbakt indrefilet av edelgris
serveres med spinat- og løksauté, potetkake med vellagret Jarlsberg, bakte gulbeter, vårløk, portvinsaus

Éclair (vannbakkels)
med solbærkrem og bær

 

Tirsdag:

Røkt hjortetartar
ripsgelé, pepperrotkrem, syltet løk
og crisp

Langtidsbakt kveite
karamellisert løkpuré, panert brandade. Bakt rødbet- og broccolini, sitronsaus

Gateau Marcel
med limekrem

 

Onsdag

Pannestekt kveite
med stekt chorizo, blomkålkrem og rugcrisp

Flatbiff av hjort
serveres med potet- og hvitløkspuré,
sauté av sopp og sukkererter, bakt gulrot og timiansaus

Saltet karamellmousse
med karamelliserte pekannøtter og pasjonssorbet

Torsdag:

Kremet skalldyrsuppe
serveres med marinerte reker og fennikel-crudité

Kyllingbryst i spekeskinke
sprøtt kyllingskinn, dagens grønnsaker, paprikasaus og fondantpotet

Karamellkurv
med hvit sjokolade og limemousse

Fredag:

Stekte kamskjell
med blomkål- og spinatpuré, brent blomkål og granateple- vinaigrette

Helstekt flatbiff av kalv
broccolini i tempura, bakt sjalottløk, gulrot, Annapotet og rødvinssaus

Ostekake
serveres med mangosorbet