Bestill hotellrom

Skreiaften 2016

Skreiaften 2016
 
Onsdag 10.februar 2016 inviterer vi til Skreiaften med storhavet, langstrakte strender og naturkreftene rett utenfor vinduene.
 
Vår kjøkkensjef, Kim Karlsson, har dedikert kveldens meny til 
den unike, norske sesongvaren Skrei.
 
Skrei er torsk som vokser opp i Barentshavet og vandrer inn til kysten langs Norge for å gyte.
Den fiskes kun i perioden januar til april, og det stilles strenge krav til kvalitet og foredling. 
Skreien er fast og hvit i kjøttet og flaker seg lett.
 
Vår fiskehandler vil selv være tilstede og presentere den førsteklasses råvaren som gir et fantastisk utgangspunkt for kvelden.
 
Skrei «sashimi»
Sashimi på karamellisert potetpure, 
syrlig chutney og Avrugakaviar
#
Skrei «salat»
Lettsaltet flaket skrei, havtornsgele, fritert bulgur 
og dillkomprimert agurk
#
Røkt Skrei
På posjert egg med jordskokk-espuma og jordskokk-chips
#
Skinnstekt Skrei
Syltet løk fylt med ertepure og petit pois, glaserte rødbetkuber, potetpure med fritert kapers og baconstrøssel
#
Sjokoladens historie
En tidsreise i sjokoladens tid. Fra opprinnelse til i dag.
 
Kr. 645,-
 
Ring oss på 51 94 30 00 eller send oss en e-post på booking@sola-strandhotel.no for å bestille bord.