Bestill hotellrom

ONS på Sola Strand Hotel

 

Velkommen til ONS-uken på Sola Strand Hotel

 

Mandag 29.august

Langtidsbakt laks på toast

med selleri- og pepperotpuré, gulrot, syltet løk og favabønner

***

Consommé cellestine

Farserte pannekaker og rotfrukter

***

Helstekt flatbiff av hjort

Serveres med soppsauté, karamellisert sellerirotpuré, bakt gulrot, potetfondant og viltsaus

***

Glasert sitronfromasj

med jordbærcoulis

Kr.595,-

 

Tirsdag 30.august  kl.18.30 - 22.00

 

Vår kjøkkensjef byr på en buffet med fokus på gode råvarer og håndverk.

Det blir stasjoner med transjering av røkelaks og spekeskinke og presentasjon av ulike oster av yster Bo Jensen.

 

Marinert lammelår med ratatouille og rødvinssaus

Indrefilet av okse med stekt sopp og bearnaisesaus

Lettsaltet kalkunbryst, forvellede grønnsaker og paprikasaus

Fløtegratinerte poteter, pannestekt ris, stekte poteter fra Gyda Gård på Riska,

et utvalg av kalde salater og dessertbord med italiensk is.

Kr.495,-

 

Onsdag 31.august kl.17.00 – 22.30

 

À la carte- meny med sesongens beste råvarer.

Full presentasjon av menyen vår finner du her.