Bestill hotellrom

Yoga- og energihelg med Trine Berge 19.-21. mai

Velkommen til en helg på Solastranden fylt med yoga, velvære, inspirasjon og deilig, sunn mat.
 
Helgen ledes av Trine Berge, en av Norges fremste livsstilsveiledere, som har spesialisert seg innen kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år. Trine er kjent for sine kurs- og foredrag hvor hun fokuserer på en helhetlig sunn livsstil bestående av et balansert kosthold med innslag av supermat og raw food, meditasjon, detox og trening. Les mer om Trine Berge her.
 
Ann Kristin Hellerslien, fra vår franske leverandør av spaprodukter Thalgo, vil gi et kurs i ansiktspleie samt en innføring i alger og deres virkning på kropp og helse.
 
Gjennom helgen vil vår gjestekokk tilby matopplevelser med sunne, velsmakende, rene og gjennomtenkte måltider – glutenfritt, økologisk og plantebasert.
 
Det er også lagt opp til egentid hvor man kan nyte en spabehandling i Nordsjøbadet Spa, tid i velværeavdelingen, eller en tur på Solastranden som ligger like utenfor døren. Vi anbefaler at eventuelle spabehandlinger bestilles god tid i forveien.
 
Kr 3590,- per person i dobbeltrom
Enkeltromstillegg kr 600,- 

Aldersgrense 16 år i følge med voksen. Fri avbestilling senest 1. mai.

 
Bestill plass på Yoga- og energihelg her, send oss en epost på booking@sola-strandhotel.no eller ring oss på 51 94 30 00.
 
PROGRAM
 
FREDAG
Kl. 17:00 – 18:00
Velkommen og registrering
Kl. 18:15 – 19:15
Yoga på Solastranden med Trine Berge
Kl. 20:15
3-retters middag 
 
LØRDAG
Kl. 07:20 – 07:30 
Green shot - Vi starter dagen med en spennende supermat-shot full av næringsstoffer som setter i gang kroppen og gir energi.
Kl. 07:30 – 09:00 
God morgen yoga på Solastranden med Trine Berge
Kl. 09:00 – 10:00 
Frokost - velg tradisjonell frokostbuffé eller supermat-frokost
Kl. 10:00 – 11:30
Supersmoothie-kurs med Trine Berge
11:30 - 13:00 
Egentid - Bestill en velgjørende spabehandling fra Thalgo. Se vår spameny her.
Kl. 13.00 – 14:00 
Lunsjbuffé - Vår meny supplert med god supermat
Kl. 14:30 – 15:30 
Mentalt påfyll - Alger er fremtidens livsmiddel. «Algers virkning på kropp og helse» ved Ann Kristin Hellerslien
Kl. 15:30 – 17:00 
Egentid - Spabehandling eller en tur på stranden anbefales. Se vår spameny her.
Kl. 17:00 – 18:00 
Kurs i ansiktspleie ved Ann Kristin Hellerslien fra Thalgo. Vi tester ansiktsprodukter og lærer hvordan best ta vare på huden. Husk påmelding ved ankomst.
Kl. 18:00 – 19:00 
Yogameditasjon på Solastranden med Trine Berge
Kl. 20:00
3-retters middag 
 
SØNDAG
Kl. 08:20 – 08:30
Green shot – En god start på dagen, lik lørdag
Kl. 08:30 – 10:00
Yoga på Solastranden med Trine Berge
Kl. 10:00 – 11:00 
Frokost - Velg tradisjonell frokostbuffé eller supermat-frokost
Kl. 11:00 – 12:00
Nordsjøbadet Spa – Kurs i kroppspleie og test av produkter i velværeavdelingen
12:30 – 14:30
Foredrag «Lev litt sunnere med enkle grep» ved Trine Berge.
 
Yogainstruktør og foredragsholdere 
 
Trine Berge
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveiledere. Trine har arbeidet med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år. Hun har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker, deriblant bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». Trine er også kjent for sine kurs- og foredrag hvor hun fokuserer på en helhetlig sunn livsstil bestående av et balansert kosthold med innslag av supermat og raw food, meditasjon, detox, kundalini yoga og trening.
«Som yogalærer ønsker jeg å fasilitere klasser hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv, livet og livsgleden. Gjennom det skapes transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer.» Trine Berge
 
Thalgo og Ann Kristin Hellerslien
Franske Thalgo er vår leverandør av produkter og behandlinger i Nordsjøbadet Spa. Thalgo baserer sine produkter på havets unike ingredienser og tilbyr spesialtilpassede behandlinger og produkter til alle aldre og behov. Thalgo bruker alger i sine produkter, og kaller alger for fortidens, nåtidens og fremtidens hudpleie. Algenes positive virkning på den menneskelige metabolisme er velkjent, og det forskes kontinuerlig på algers virkning innen helse, medisin og ernæring. Lær mer om alger, deres virkning og Thalgo under Yoga- og velværeweekend på Sola Strand Hotel, når Ann Kristin Hellerslien gir oss en innføring i dette. Ann Kristin er hud- og kroppsterapeut, markedsføringsutdannet og daglig leder i Skinthal AS.